top of page

Oy All-Plast Ab

all-plast.png

All-Plast valmistaa muovi- ja luonnonkuitukomposiittituotteita ruiskuvaluna. Yhtiö on tunnettu nopeana ja ketteränä toimijana, joka palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti hoitaen tuotteiden suunnittelun, valmistuksen ja toimituksen loppuasiakkaille.

Area-koti Oy: Projects

Taustaa

All-Plastilla toteutettiin yrityskauppa 2014, jolloin Vuorisalon kolme veljestä ostivat yhtiön. Yritys on kasvanut ja kehittynyt huimasti eteenpäin, mutta 2023 oli syvällisemmän pohdinnan paikka. Priolen kanssa käydyn keskustelun myötä heräsi ajatus omistajastrategian kirkastamiselle sekä liiketoimintastrategian päivittämiselle.

 

Omistajastrategiaa kirkastettiin PRIOLE Omistajien tahtotila™ -moduulilla, jonka tuloksena veljeksille kirkastui mitä yhtiöllä halutaan tulevaisuudessa tehdä. Tämän jälkeen lähdettiin päättäväisesti liiketoimintastrategian kimppuun ja luonnollista oli jatkaa PRIOLE prosessilla. All-Plastille toteutettiin PRIOLE prosessi kokonaisuudessaan.

Area-koti Oy: List

Bonuksena sisäisen keskustelukulttuuri kehittyi huomattavasti!

”PRIOLEn avulla saimme kirkastettua sekä omistajastrategian että liiketoimintastrategian. Toteutimme kattavan prosessin, jonka tuloksena tiedämme, miten priorisoimme  kehittämispanokset jatkossa ja miten viemme muutostoimenpiteet käytäntöön. Bonuksena PRIOLE prosessin myötä sisäinen keskustelukulttuurimme kehittyi huomattavasti leppoisampaan ja avoimempaan suuntaan.”

- Timo Vuorisalo,
Oy All-Plast Ab, toimitusjohtaja

Area-koti Oy: Text
bottom of page