top of page
_MG_5141_muok.jpg

Tekemässä strategiaa?

Onko organisaatiossa aika päivittää strategia kohti tulevaa tai ehkä haluat tarkastella olemassa olevan strategian taustaoletusten pitävyyttä? PRIOLE -menetelmä on tehty avuksesi.

Tekemässä strategiaa?: Image

Suoraviivainen prosessi

Ilman punaista lankaa toiminnalle on organisaatio tuuliajolla. Dynaamisuus on eittämättä yksi nykyajan organisaation hyve, mutta ilman selkeää pitkäntähtäimen suunnitelmaa toiminta voi muistuttaa ennemmin säntäilyä, joka johtaa tehottomuuteen. PRIOLE-menetelmän avulla löydämme yhdessä punaisen langan pitkäntähtäimen kehittymiselle. Tehokkaan ja suoraviivaisen prosessimme ansiosta aikaa ei mene hukkaan paikallaan junnaamiseen, vaan etenemme tehokkaasti vaihe vaiheelta.

Tekemässä strategiaa?: Text

Hyötysi

Tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen voi olla hankalaa, kun muuttujia ja näkökulmia on paljon. Olennaista on pystyä tunnistamaan tehokkaasti ne merkityksellisimmät.

Suoraviivaisuus

Nykymaailmassa aikaa ei ole tuhlattavaksi turhaan höpinään. Tuloksien aikaan saaminen pitää olla tehokasta ja ennalta mietitty. Systemaattinen prosessimme takaa tämän.

Osallista muut

PRIOLE -menetelmässä osallistamme tueksesi organisaatiosi avain henkilöt ja lisäksi myös ulkopuoliset sidosryhmät ja asiantuntijat, kuten asiakkaasi. Olet siis tekemässä päätöstä yhdessä. Yhdessä meillä on laajempi perspektiivi ympärille.

Päätöksestä muutokseen

PRIOLE -menetelmä lähtee liikkeelle tulevaisuuden muutosvoimien tunnistamisesta, jonka jälkeen tehdään yhdessä valinnat. Lopuksi olemme tukena muutoksen johtamisessa. Paraskin suunnitelma on arvoton ilman todellista muutosta. Avuksi olemme luoneet mm. digitaaliset työkalut muutoksen mittaamiseen.

Tekemässä strategiaa?: List

PRIOLE

PRIOLE -menetelmä auttaa organisaatiota valmistautumaan toimintaympäristön muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi. Menestyksen lisäksi saat kokonaisuuden paremmin haltuun ja parhaiden asiantuntijoiden tuen päätöksillesi. Saat apua johtamiseen ja itsesi haastamiseen, koko porukan mukaan muutokseen, mielenrauhaa muutoksen edistymisestä ja ennalta mietityn tehokkaan prosessin, jonka avulla strategia rakentuu.

Tekemässä strategiaa?: Services
thumbnail_PRIOLE_Pääkuva_240323.png

PRIOLEN moduulit

Kiinnostaako vain joku osa? Tuntuuko kokonaisuus liian laajalle? Tekee mieli testata alkuun vain jotakin yksittäistä osaa? Ei hätää, PRIOLE moduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5141_muok.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Tulevaisuus™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimintaympäristösi tulevaisuudesta

Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Muutos™

Yhteinen ymmärrys muutoksesta ja suunnitelma sen viemisestä käytäntöön

Tekemässä strategiaa?: Services
bottom of page