top of page
_MG_5141_muok.jpg

Tekemässä strategiaa?

Onko organisaatiossa aika päivittää strategia kohti tulevaa tai ehkä haluat tarkastella olemassa olevan strategian taustaoletusten pitävyyttä? PRIOLE -menetelmä on tehty avuksesi.

Tekemässä strategiaa?: Image

Suoraviivainen prosessi

Ilman punaista lankaa toiminnalle on organisaatio tuuliajolla. Dynaamisuus on eittämättä yksi nykyajan organisaation hyve, mutta ilman selkeää pitkäntähtäimen suunnitelmaa toiminta voi muistuttaa ennemmin säntäilyä, joka johtaa tehottomuuteen. PRIOLE-menetelmän avulla löydämme yhdessä punaisen langan pitkäntähtäimen kehittymiselle. Tehokkaan ja suoraviivaisen prosessimme ansiosta aikaa ei mene hukkaan paikallaan junnaamiseen, vaan etenemme tehokkaasti vaihe vaiheelta.

Tekemässä strategiaa?: Text

Hyötysi

Tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen voi olla hankalaa, kun muuttujia ja näkökulmia on paljon. Olennaista on pystyä tunnistamaan tehokkaasti ne merkityksellisimmät.

Suoraviivaisuus

Nykymaailmassa aikaa ei ole tuhlattavaksi turhaan höpinään. Tuloksien aikaan saaminen pitää olla tehokasta ja ennalta mietitty. Systemaattinen prosessimme takaa tämän.

Osallista muut

PRIOLE -menetelmässä osallistamme tueksesi organisaatiosi avain henkilöt ja lisäksi myös ulkopuoliset sidosryhmät ja asiantuntijat, kuten asiakkaasi. Olet siis tekemässä päätöstä yhdessä. Yhdessä meillä on laajempi perspektiivi ympärille.