_MG_5141_muok.jpg

Tekemässä strategiaa?

Onko organisaatiossa aika päivittää strategia kohti tulevaa vai ehkä haluat tarkastella olemassa olevan strategiakauden taustaoletusten pitävyyttä? Priole-työkalu on tehty avuksesi.

 

Suoraviivainen prosessi

Ilman punaista lankaa toiminnalle on organisaatio tuuliajolla. Dynaamisuus on eittämättä yksi nykyajan organisaation hyve, mutta ilman selkeää pitkä tähtäimen suunnitelmaa toiminta voi muistuttaa ennemmin säntäilyä, joka johtaa tehottomuuteen. Priole-työkalun avulla luomme yhdessä punaisen langan pitkän tähtäimen kehittymiselle. Tehokkaan ja suoraviivaisen prosessimme ansiosta aikaa ei mene hukkaan paikallaan junnaamiseen, vaan etenemme tehokkaasti vaihe vaiheelta.

 

Hyötysi

Tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen on aina hankala, kun muuttujia ja näkökulmia on aina paljon. Olennaista on pystyä tunnistamaan tehokkaasti ne merkityksellisimmät.

Suoraviivaisuus

Nykymaailmassa aikaa ei ole tuhalttavaksi turhaan höpinään. Tuloksien aikaan saaminen pitää olla tehokasta ja ennalta mietitty. Systemaattinen prosessimme takaa tämän.

Osallista muut

Priole työkalussa osallistamme tueksesi organisaatiosi avain henkilöt ja lisäksi myös ulkopuoliset sidosryhmät ja asiantuntijat, kuten asiakkaasi. Olet siis tekemässä päätöstä yhdessä. Yhdessä meillä on laajempi perspektiivi ympärille.

Päätöksestä muutokseen

Priole -työkalu lähtee liikkeelle tulevaisuuden muutosvoimien analyysistä, jonka jälkeen tehdään yhdessä valinnat ja lopuksi olemme mukana muutoksen johtamisessa. Paraskin suunnitelma on arvoton ilman todellista muutosta. Avuksi olemme luoneet mm. digitaaliset työkalut muutoksen mittaamiseen.

 

Priole

Priole on Suomen suoraviivaisin työkalu tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaasaamiseen, yhdessä.

Priole-työkalu auttaa organisaatiota valmistautumaan toimialansa muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi. Menestyksen lisäksi saat kokonaisuuden paremmin haltuun ja parhaiden asiantuntijoiden tuen päätöksillesi. Saat apua johtamiseen ja itsesi haastamiseen, koko porukan mukaan muutokseen, mielenrauhaa muutoksen edistymisestä ja ennalta mietityn tehokkaan prosessin, jonka avulla strategia rakentuu.

Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

Palvelukokonaisuutemme on rakennettu kattamaan ne tärkeimmät kehittämisen kohdat liiketoiminnassa ja strategian luomisessa. Tuotteistetuilla palveluilla takaamme, että sinun ja organisaatiosi ajankäyttö on tehokasta. Tiedämme, että aika on arvokasta, eikä sitä ole hukattavaksi tehottomaan toimintaan.

 

Priolen palvelumoduulit

Kiinnostaako vain joku osa? Tuntuuko kokonaisuus liian laajalle? Tekee mieli testata alkuun vain jotakin yksittäistä osaa? Ei hätää, Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

_MG_5141_muok.jpg
_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Priole - Potentiaali™

Organisaatiosi vahvuudet ja kriittiset kehitysalueet

Priole - Tarve™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta

Priole - Visio™

Yhdessä muodostettu innostava ja napakasti sanoitettu pitkän tähtäimen päämäärä

Priole - Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

_MG_5209_muok.jpg
_MG_5190_muok.jpg
_MG_5153_muok2.jpg

Priole - Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Priole - Suunnitelma™

Menestystekijöille projektisuunnitelmat ja mittarit muutoksen seurantaan

Priole - Tuki™

Muutoksen toteuttamisen seuranta ja tuki

 

Tietosuojaseloste


©2020 by Easteam Oy.