_MG_5141_muok.jpg

Tekemässä strategiaa?

Onko organisaatiossa aika päivittää strategia kohti tulevaa vai ehkä haluat tarkastella olemassa olevan strategiakauden taustaoletusten pitävyyttä? Priole-työkalu on tehty avuksesi.

 

Suoraviivainen prosessi

Ilman punaista lankaa toiminnalle on organisaatio tuuliajolla. Dynaamisuus on eittämättä yksi nykyajan organisaation hyve, mutta ilman selkeää pitkä tähtäimen suunnitelmaa toiminta voi muistuttaa ennemmin säntäilyä, joka johtaa tehottomuuteen. Priole-työkalun avulla luomme yhdessä punaisen langan pitkän tähtäimen kehittymiselle. Tehokkaan ja suoraviivaisen prosessimme ansiosta aikaa ei mene hukkaan paikallaan junnaamiseen, vaan etenemme tehokkaasti vaihe vaiheelta.

 

Hyötysi

Tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen on aina hankala, kun muuttujia ja näkökulmia on aina paljon. Olennaista on pystyä tunnistamaan tehokkaasti ne merkityksellisimmät.

Suoraviivaisuus

Nykymaailmassa aikaa ei ole tuhalttavaksi turhaan höpinään. Tuloksien aikaan saaminen pitää olla tehokasta ja ennalta mietitty. Systemaattinen prosessimme takaa tämän.

Osallista muut

Priole työkalussa osallistamme tueksesi organisaatiosi avain henkilöt ja lisäksi myös ulkopuoliset sidosryhmät ja asiantuntijat, kuten asiakkaasi. Olet siis tekemässä päätöstä yhdessä. Yhdessä meillä on laajempi perspektiivi ympärille.