Ota yhteyttä

sara.png

Sara Suvinen

Toimitusjohtaja 

040 557 6204
sara.suvinen@priole.fi

Laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä usealla eri toimialalla. Monipuolinen osaaminen liiketoiminnan ja brändin kehittämisen yhdistämisestä.

IMG_5057_valmis_5.png

Riku Väisänen

Myyntipäällikkö

050 382 7172
riku.vaisanen@priole.fi

Vahva kokemus asiakkaalle parhaan ratkaisun löytämisestä yhdistettynä laaja-alaiseen ymmärrykseen liiketoiminnan eri toimialoilta. Erinomainen osaaminen toiminnanohjausjärjestelmistä ja liiketoiminnan kehittämisestä ohjelmistoratkaisujen avulla.

Kuva_Mikko_edited_edited_edited.png

Mikko Frimodig

Kehitysassistentti
050 345 4100
mikko.frimodig@priole.fi

Innovaatiojohtamisen maisteriopiskelija, joka omaa viimeaikaisimpia näkemyksiä organisaatioiden tulevaisuuden ja brändin kehittämisestä. Suuri palo liiketoiminnan kehittämiseen tulevaisuuslähtöisillä ratkaisuilla. Vahvuuksina asiakaslähtöisyys, megatrendit sekä vastuullisuus.

l-removebg-preview_edited.png

Aleksi Inkinen

Asiakkuusassistentti

050 331 1832
aleksi.inkinen@priole.fi

Ihmisiä ja tapaamisia kaihtamaton tulevaisuuden lupaus. Kokemusta erilaisten asiakaskanavien hyödyntämisestä asiakkuuksien ylläpidossa. Tähtäimessä kauppatieteiden opinnot ja ekonomin tutkinto.

 
Priole kumppani tummalle taustalle.png

PRIOLE-Kumppanit

 

Etelä-Suomi

image-removebg-preview (6).png

Accado tarjoaa huomisen talouspalvelut jo tänään.


Accado panostaa yrityksesi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, kasvun ja kannattavuuden tukemiseen sekä yrittäjän työn helpottamiseen.

Mikael Donner

050 300 1903
mikael.donner@accado.fi

Päivi Pajulahti

044 021 0196
paivi.pajulahti@accado.fi

Etelä-Suomi

Fundament

Asiakkuustalo Fundament on kahden hengen ja laajan verkoston ajattelutoimisto. Ydinosaamistamme on auttaa asiakkaitamme kirkastamaan kilpailuetunsa punaiseksi langaksi, jonka avulla rakennetaan strategista asiakasdialogia ja –kokemusta sekä kehitetään liiketoimintaa. Intoilemme sellaisten liiketoimintakonseptien kehittämisestä, jotka ovat kantavia ja kannattavia myös tulevaisuudessa, brändin ja asiakkuudenhallinnan yhdistämisestä, strategisesta asiakasvaikuttamisesta sekä niin asiakkuuksien kuin asiakkaankin arvon kasvattamisesta. Meitä ohjaa halu ajattelun jakamiseen ja yhteiskehittämiseen.

Minna Lenander ja Anu Lindfors ovat intohimoisia asiakkuusajattelijoita, jotka palavat asiakaslähtöiselle strategioinnille. Kokemusta ja näkemystä monelta toimialalta. Tottuneita fasilitoijia ja haastattelijoita, jotka auttavat löytämään tekemisen ytimen.

Minna Lenander

040 7323 385
minna.lenander@fundament.fi

Anu Lindfors

040 5476 389
anu.lindfors@fundament.fi

 

Itä-Suomi

Dreamfaktori

Dreamfaktori on aikaansa seuraava taloushallinnon asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja tekemään unelmistaan totta. Dreamfaktori tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia tilitoimistopalveluita, kirjanpitopalveluita ja konsultointia.

Eetu Peiponen

045 264 1445
eetu@dreamfaktori.fi

Anne Ranta-Pere

044 099 9722

anne@dreamfaktori.fi

 

Itä-Suomi

Personale.png

Personale on joustava kumppanisi, joka pitää sinut ajan tasalla henkilöstöasioissa ja antaa tukea työsuhteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme toimivat asiakasyrityksen johdon ja esimiesten oikeana kätenä erilaisissa liiketoiminnan prosesseissa ja asioissa. Asiantuntijamme ovat kokeneita muutosjohtajia, ja siitähän tämän päivän johtamisessa on kyse - jatkuvassa muutoksessa elämisestä, koska muutos on päivittäistä.

Sari Salo

0400 172 262

sari.salo@personale.fi

Etelä-Suomi

Soctor on maaliskuussa 2010 perustettu liikkeenjohdon konsultointiin ja valmennuspalveluihin keskittyvä yritys. Asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret yritykset sekä koulutusta tarjoavat yksityiset ja julkiset organisaatiot. 

 

Soctorin strategiana on verkostoitua osaavien ja luotettavien partnerien kanssa. Yhteisesti räätälöity palvelumix on väline asiakkaan asettamien  tavoitteiden saavuttamiseen. 

Konsultoinnin ja omistajapalvelujen toiminnan painopiste on muutosjohtamisessa. Valmennuksen rooli on varmistaa uusien prosessien implementointi käytäntöön. Koulutusten suunnittelu ja toteutus perustuu pedagogiseen pätevyyteen ja vahvaan työelämän kokemukseen.

Petri Löfberg

050 556 7673
pl@soctor.fi

Länsi- ja Pohjois-Suomi

Valmennustrio.png

Valmennustrio tarjoaa monipuolisia kehittämisohjelmia ja työyhteisövalmennuksia organisaatioiden tuottavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Tavoitteisiin päästään henkilöstön ja esihenkilöiden välisen vuorovaikutuksen ja työyhteisötaitojen kehittämisellä sekä yhtenäistämällä organisaation toimintatapoja yhdessä tekemällä.

Jaana Turunen

040 742 6292 
jaana.turunen@valmennustrio.fi

Etelä-Suomi

Verutum logo.png

Koulutus- ja valmennusalan asiantuntijayritys Verutum Oy tarjoaa räätälöityjä työelämän osaamistarpeisiin liittyviä koulutuksia. Koulutukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja työelämän aitoihin kehittämiskohteisiin räätälöityjä. Yrityksen kohderyhmää ovat erilaiset yritykset ja julkisyhteisöt sekä niissä työskentelevä henkilöstö. 

Jouni Vilkko

041 452 9268
jouni.vilkko@verutum.fi

Kumppaniksi?

Olemme halunneet tehdä PRIOLE-menetelmästä pitkälle tuotteistetun kokonaisuuden, että myös muut toimijat voivat hyötyä sen tuomista mahdollisuuksista.

Haluaisiko organisaatiosi täydentää omaa liiketoimintaa uudella palvelukokonaisuudella tai aloittaa kokonaan uuden liiketoiminnan? PRIOLE tarjoaa tähän valmiiksi tuotteistetun kokonaisuuden.