Priole_hero.jpg

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Priolen työkalun ympärille on rakentunut laaja joukko huippuammattilaisia, jotka kaikki ovat käytössäsi. Voit valita kumppaniksesi lähimmän Priole osaajan tai haluamasi ammattilaisen. Asiantuntijamme ja Priole-kumppanimme ympäri Suomen ovat käytettävissäsi.

 

Priole Palvelut Oy

Priole on organisaatioiden kehittämisen ammattilainen sekä Priole-työkalun kehittäjä ja omistaja. Tuotteistetun Priole-työkalun avulla katsomme yhdessä maailman muutokseen, emmekä tuijota peräpeiliin tai menneisiin. Asiakkaamme valitsevat meidät, koska haluavat jäsentää systemaattisesti tulevaisuuden tuomia mahdollisuuksia ja valita yhdessä oikeat toimenpiteet. Me uskomme, että viisaus asuu asiakkaassa ja meidän tehtävä on jäsentää ja priorisoida ajatukset konkreettisiksi toimenpiteiksi. Olipa kyseessä yrityksen kasvattaminen tai organisaation kehittäminen, takaamme, että meidän kanssa teet päätöksen, josta pitää.

 
sara_edited_edited.png

Sara Suvinen

Toimitusjohtaja 

040 557 6204
sara.suvinen@priole.fi

Laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä usealla eri toimialalla. Monipuolinen osaaminen liiketoiminnan ja brändin kehittämisen yhdistämisestä.

IMG_5057_valmis_5.png

Riku Väisänen

Myyntipäällikkö

050 382 7172
riku.vaisanen@priole.fi

Vahva kokemus asiakkaalle parhaan ratkaisun löytämisestä yhdistettynä laaja-alaiseen ymmärrykseen liiketoiminnan eri toimialoilta. Erinomainen osaaminen toiminnanohjausjärjestelmistä ja liiketoiminnan kehittämisestä ohjelmistoratkaisujen avulla.

Eija_vatanen1.png

Eija Vatanen

Kehitysasiantuntija
040 039 0515
eija.vatanen@priole.fi 

Vahva osaaminen fasilitoinnista, kouluttamisesta ja osallistavista menetelmistä. Laaja järjestökehittämisen ja -johtamisen asiantuntemus sekä toimiminen järjestön hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana sekä työntekijänä. Yhteisöpedagogi (AMK), yrittäjä sekä salsaohjaaja.

Kuva_Mikko_edited_edited_edited.png

Mikko Frimodig

Kehitysassistentti
050 345 4100
mikko.frimodig@priole.fi

Kauppatieteiden opiskelija, joka omaa viimeaikaisimpia näkemyksiä organisaatioiden tulevaisuuden ja brändin kehittämisestä. Suuri palo liiketoiminnan kehittämiseen tulevaisuuslähtöisillä ratkaisuilla. Vahvuuksina asiakaslähtöisyys, megatrendit sekä organisointi.

Priole-kumppanit

 

Etelä-Suomi

Accado tarjoaa huomisen talouspalvelut jo tänään.
Accado panostaa yrityksesi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, kasvun ja kannattavuuden tukemiseen sekä yrittäjän työn helpottamiseen.

Mikael Donner

Päivi Pajulahti

 

Etelä-Suomi

Asiakkuustalo Fundament on kahden hengen ja laajan verkoston ajattelutoimisto. Ydinosaamistamme on auttaa asiakkaitamme kirkastamaan kilpailuetunsa punaiseksi langaksi, jonka avulla rakennetaan strategista asiakasdialogia ja –kokemusta sekä kehitetään liiketoimintaa. Intoilemme sellaisten liiketoimintakonseptien kehittämisestä, jotka ovat kantavia ja kannattavia myös tulevaisuudessa, brändin ja asiakkuudenhallinnan yhdistämisestä, strategisesta asiakasvaikuttamisesta sekä niin asiakkuuksien kuin asiakkaankin arvon kasvattamisesta. Meitä ohjaa halu ajattelun jakamiseen ja yhteiskehittämiseen.

Minna Lenander ja Anu Lindfors ovat intohimoisia asiakkuusajattelijoita, jotka palavat asiakaslähtöiselle strategioinnille. Kokemusta ja näkemystä monelta toimialalta. Tottuneita fasilitoijia ja haastattelijoita, jotka auttavat löytämään tekemisen ytimen.

Minna Lenander

Anu Lindfors

 

Itä-Suomi

Dreamfaktori on aikaansa seuraava taloushallinnon asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja tekemään unelmistaan totta. Dreamfaktori tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia tilitoimistopalveluita, kirjanpitopalveluita ja konsultointia.

Eetu Peiponen

Asiakaspäällikkö
045 264 1445
eetu@dreamfaktori.fi

Anne Ranta-Pere

Toimitusjohtaja
044 099 9722
anne@dreamfaktori.fi

 
 

Lounais-Suomi

Nova Servo Oy on erikoistunut projektiliiketoimintaan ja siihen liittyvän projektikohtaiseen talouden ohjaamiseen ja seurantaan sekä niissä käytettävien järjestelmien sekä tiedon tehokkaaseen hyödyntämiseen.

 

Erityisenä osaamisalueenamme on projektien läpiviennissä tarvittavan tietoketjun eheyden
varmistaminen ja/tai rakentaminen alkaen tarjouslaskennasta, suunnittelun, hankintojen ja toteutuksen kautta päättyen jälkilaskentaan.

Jari Vanhanen

Toimitusjohtaja

+358 500 823 456
jari.vanhanen@novaservo.fi

Laaja-alainen kokemus projektiliiketoiminnan ohjaamisesta ja johtamisesta erityisesti talousseurannan näkökulmasta sekä niihin
liittyvien tietojärjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotosta. Vahvuuksia ovat monipuolinen kokemus yritysjohdon tarpeista
lähtevistä liiketoiminnan johtamisen välineiden hyödyntämisestä sekä niiden taustalle tarvittavista tietorakenteista.
Erityisosaamisalueena projektiliiketoiminnan järjestelmien yhteensovittaminen ja siitä syntyvän kokonaisuuden kehittäminen.

 

Soctor on maaliskuussa 2010 perustettu liikkeenjohdon konsultointiin ja valmennuspalveluihin keskittyvä yritys. Asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret yritykset sekä koulutusta tarjoavat yksityiset ja julkiset organisaatiot. 

 

Soctorin strategiana on verkostoitua osaavien ja luotettavien partnerien kanssa. Yhteisesti räätälöity palvelumix on väline asiakkaan asettamien  tavoitteiden saavuttamiseen. 

Konsultoinnin ja omistajapalvelujen toiminnan painopiste on muutosjohtamisessa. Valmennuksen rooli on varmistaa uusien prosessien implementointi käytäntöön. Koulutusten suunnittelu ja toteutus perustuu pedagogiseen pätevyyteen ja vahvaan työelämän kokemukseen.

Petri Löfberg

050 556 7673
pl@soctor.fi

Tervetuloa tutustumaan palveluihin.

Istumme asiakkaan kanssa pöydän samalla puolella.
Kehitämme asiakkaiden kolmea yritystoiminnan tärkeintä osa-aluetta; liiketoiminnan johtamista, henkilöstöresursseja sekä moderneja tietojärjestelmiä.
Liiketoimintapalvelu luo kasvua, parantaa tuottavuutta, muuttaa nykyisiä toimintamalleja ja hyödyntää digitalisaatiota sekä verkostotaloutta.

Anu Turkia

Järjestöpalvelut. Myynti ja markkinointi. Myynnin ja markkinoinnin toimintojen operatiivinen ohjaaminen ja kehittäminen.