top of page

Ota yhteyttä

sara.png

Sara Suvinen

Laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä usealla eri toimialalla. Monipuolinen osaaminen liiketoiminnan ja brändin kehittämisen yhdistämisestä.

IMG_5057_valmis_5.png

Riku Väisänen

Vahva kokemus asiakkaalle parhaan ratkaisun löytämisestä yhdistettynä laaja-alaiseen ymmärrykseen liiketoiminnan eri toimialoilta. Erinomainen osaaminen toiminnanohjausjärjestelmistä ja liiketoiminnan kehittämisestä ohjelmistoratkaisujen avulla.

l-removebg-preview_edited.png

Aleksi Inkinen

Ihmisiä ja tapaamisia kaihtamaton tulevaisuuden lupaus. Kokemusta erilaisten asiakaskanavien hyödyntämisestä asiakkuuksien ylläpidossa. Tähtäimessä kauppatieteiden opinnot ja ekonomin tutkinto.

Priolen henkilöt

Laskutustiedot

Verkkolaskutuksemme tekniset tiedot:

Nimi: Priole palvelut Oy

Y-tunnus: 2269668–6

Verkkolaskuosoite: 003722696686

Välittäjän tunnus: 003721291126

Välittäjä: Maventa

PDF-muotoiset laskut lähetetään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@talousfocus.fi

Priole kumppani tummalle taustalle.png

PRIOLE-Kumppanit

Ota yhteyttä - Accado

Etelä-Suomi

image-removebg-preview (6).png

Accado tarjoaa huomisen talouspalvelut jo tänään.


Accado panostaa yrityksesi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, kasvun ja kannattavuuden tukemiseen sekä yrittäjän työn helpottamiseen.

Mikael Donner

Päivi Pajulahti

Etelä-Suomi

Fundament

Asiakkuustalo Fundament on kahden hengen ja laajan verkoston ajattelutoimisto. Ydinosaamistamme on auttaa asiakkaitamme kirkastamaan kilpailuetunsa punaiseksi langaksi, jonka avulla rakennetaan strategista asiakasdialogia ja –kokemusta sekä kehitetään liiketoimintaa. Intoilemme sellaisten liiketoimintakonseptien kehittämisestä, jotka ovat kantavia ja kannattavia myös tulevaisuudessa, brändin ja asiakkuudenhallinnan yhdistämisestä, strategisesta asiakasvaikuttamisesta sekä niin asiakkuuksien kuin asiakkaankin arvon kasvattamisesta. Meitä ohjaa halu ajattelun jakamiseen ja yhteiskehittämiseen.

Minna Lenander ja Anu Lindfors ovat intohimoisia asiakkuusajattelijoita, jotka palavat asiakaslähtöiselle strategioinnille. Kokemusta ja näkemystä monelta toimialalta. Tottuneita fasilitoijia ja haastattelijoita, jotka auttavat löytämään tekemisen ytimen.

Ota yhtettä - Fundament

Itä-Suomi

Dreamfaktori

Dreamfaktori on aikaansa seuraava taloushallinnon asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja tekemään unelmistaan totta. Dreamfaktori tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia tilitoimistopalveluita, kirjanpitopalveluita ja konsultointia.

Ota yhteyttä - Dreamfaktori

Etelä-Suomi

Soctor on maaliskuussa 2010 perustettu liikkeenjohdon konsultointiin ja valmennuspalveluihin keskittyvä yritys. Asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret yritykset sekä koulutusta tarjoavat yksityiset ja julkiset organisaatiot. 

 

Soctorin strategiana on verkostoitua osaavien ja luotettavien partnerien kanssa. Yhteisesti räätälöity palvelumix on väline asiakkaan asettamien  tavoitteiden saavuttamiseen. 

Konsultoinnin ja omistajapalvelujen toiminnan painopiste on muutosjohtamisessa. Valmennuksen rooli on varmistaa uusien prosessien implementointi käytäntöön. Koulutusten suunnittelu ja toteutus perustuu pedagogiseen pätevyyteen ja vahvaan työelämän kokemukseen.

Petri Löfberg

050 556 7673
pl@soctor.fi

Etelä-Suomi

Toisintekijat_logo_Violetti_RGB (1).jpg

Toisintekijöiden perusta on valettu erilaisten persoonien erityisosaamisen ja yhteisen arvopohjan varaan. Kaikki Toisintekijöiden toiminta pohjautuu aidolle kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle.

 

Toisintekijät ovat enemmän kuin osiensa summa; yhdessä toimien päästään toivottuun päämäärään: parhaaseen mahdolliseen henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyteen. Omaa tietotaitoa päivitetään koko ajan ja opittua tietoa jaetaan koko yhteisön hyväksi. Yhteisöverkoston kautta Toisintekijät löytävät aina sopivimman asiantuntijan asiakkaan tarpeeseen.

Mari Rosenlund

045 8523 707
mari.rosenlund@toisintekijat.fi

Etelä-Suomi

Verutum logo.png

Koulutus- ja valmennusalan asiantuntijayritys Verutum Oy tarjoaa räätälöityjä työelämän osaamistarpeisiin liittyviä koulutuksia. Koulutukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja työelämän aitoihin kehittämiskohteisiin räätälöityjä. Yrityksen kohderyhmää ovat erilaiset yritykset ja julkisyhteisöt sekä niissä työskentelevä henkilöstö. 

Länsi- ja Pohjois-Suomi

Valmennustrio.png

Valmennustrio tarjoaa monipuolisia kehittämisohjelmia ja työyhteisövalmennuksia organisaatioiden tuottavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Tavoitteisiin päästään henkilöstön ja esihenkilöiden välisen vuorovaikutuksen ja työyhteisötaitojen kehittämisellä sekä yhtenäistämällä organisaation toimintatapoja yhdessä tekemällä.

Kumppaniksi?

Olemme halunneet tehdä PRIOLE-menetelmästä pitkälle tuotteistetun kokonaisuuden, että myös muut toimijat voivat hyötyä sen tuomista mahdollisuuksista.

Haluaisiko organisaatiosi täydentää omaa liiketoimintaa uudella palvelukokonaisuudella tai aloittaa kokonaan uuden liiketoiminnan? PRIOLE tarjoaa tähän valmiiksi tuotteistetun kokonaisuuden.

bottom of page