top of page
_MG_5190_muok.jpg

Haluatko sitouttaa organisaatiosi kehittymiseen?

Kuinka saada koko organisaatio mukaan haluttuun muutokseen? Se lienee yksi useimmin johtajilla päässä pyörivistä kysymyksistä, kun ollaan suuntaamassa kohti uutta. PRIOLE -menetelmän avulla osallistat henkilöstösi mukaan yhteiseen muutokseen.

Haluatko sitouttaa organisaatiosi kehittymiseen?: Image

Yhteinen tavoite kiinnostaa

Tuntuuko siltä, kuin muu organisaatio ei lähde mukaan haluttuun muutokseen ja muutos ei tapahdu? Haasteena monesti on, että suunniteltu muutos on henkilöstön näkökulmasta ylhäältä annettu, eikä se tunnu yhteiselle tavoitteelle. Päivittäiset kiireet ajavat helposti ohi, kun pitäisi muuttaa rutiineja. PRIOLE -menetelmässä osallistamme organisaatiotasi mukaan yhteiseen päätöksen tekoon. Näin ollen tavoite tuntuu yhdessä päätetylle ja siihen on helpompi sitoutua.

Haluatko sitouttaa organisaatiosi kehittymiseen?: Text

Hyötysi

Yhteinen päämäärä on aina houkuttelevampi saavuttaa, kuin ylhäältä annettu tavoite. Yhdessä varmistamme, että kaikki saavat äänensä kuuluviin.

Luodaan yhteinen tavoite

Kun päätöstä suunnata organisaation toimintaa uudelleen tehdään yhdessä, tulee siitä yhteinen tavoite. PRIOLE ei tarkoita suuren joukon hajanaista huutelua, vaan tehokas prosessimme osallistaa kaikki olematta kuitenkaan tehoton.

Kuplan ulkopuolelta uutta

Yhteisöt katsovat maailmaa omien silmälasiensa läpi. Tuoreet ja uudet ideat ovat usein toivottuja. PRIOLEn avulla mukaan voidaan ottaa organisaation ulkopuolisia tahoja mukaan pohtimaan tulevaa ja päätöksiä ilman, että kenenkään yksittäisen tahon mielipide jyrää muut.

Mitataan muutos maaliin

Sitä saat, mitä mittaat on tuttu lause monelle johtajalle. Kuitenkin aktiivinen mittaaminen ja tulosten jakaminen on haaste. Digitaalisella muutosjohtamisen työkalulla, Prioctalla saatamme muutoksen mittarit koskettamaan kaikkien arkea. Ennen kaikkea helposti!

Haluatko sitouttaa organisaatiosi kehittymiseen?: List

PRIOLE moduulit

thumbnail_PRIOLE_Pääkuva_240323.png
_MG_5141_muok.jpg
_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Tulevaisuus™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta

Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Muutos™

Yhteinen ymmärrys muutoksesta ja suunnitelma sen viemisestä käytäntöön

bottom of page