_MG_5190_muok.jpg

Haluatko sitouttaa organisaatiosi kehittymiseen?

Kuinka saada koko organisaatio mukaan haluttuun muutokseen? Se lienee yksi useimmin johtajilla päässä pyörivistä kysymyksistä, kun ollaan suuntaamassa kohti uutta. Priole -työkalun avulla osallistat henkilöstösi mukaan yhteiseen muutokseen.

 

Yhteinen tavoite kiinnostaa

Tuntuuko siltä, kuin muu organisaatio ei lähde mukaan haluttuun muutokseen ja muutos ei tapahdu? Haasteena monesti on, että suunniteltu muutos on henkilöstön näkökulmasta ylhäältä annettu, eikä se tunnu yhteiselle tavoitteelle. Päivittäiset kiireet ajavat helposti ohi, kun pitäisi muuttaa rutiineja. Priole -työkalun menetelmissä osallistamme organisaatiotasi mukaan yhteiseen päätöksen tekoon. Näin ollen tavoite tuntuu yhdessä päätetylle ja siihen on helpompi sitoutua.

 

Hyötysi

Yhteinen päämäärä on aina houkuttelevampi saavuttaa, kuin ylhäältä annettu tavoite. Yhdessä varmistamme, että kaikki saavat äänensä kuuluviin.

Luodaan yhteinen tavoite

Kun päätöstä suunnata organisaation toimintaa uudelleen tehdään yhdessä, tulee siitä yhteinen tavoite. Priole ei tarkoita suuren joukon hajanaista huutelua, vaan tehokas prosessimme osallistaa kaikki olematta kuitenkaan tehoton.

Kuplan ulkopuolelta uutta

Yhteisöt katsovat maailmaa omien silmälasiensa läpi. Tuoreet ja uudet ideat ovat usein toivottuja. Priolen avulla mukaan voidaan ottaa organisaation ulkopuolisia tahoja mukaan pohtimaan tulevaa ja päätöksiä ilman, että kenenkään yksittäisen tahon mielipide jyrää muut.

Mitataan muutos maaliin

Sitä saat, mitä mittaat on tuttu lause monelle johtajalle. Kuitenkin aktiivinen mittaaminen ja tulosten jakaminen on haaste. Digitaalisella muutosjohtamisen työkalulla, Prioctalla saatamme muutoksen mittarit koskettamaan kaikkien arkea. Ennen kaikkea helposti!

 

Priole

Priole on Suomen suoraviivaisin työkalu tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaasaamiseen, yhdessä.

Priole-työkalu auttaa organisaatiota valmistautumaan toimialansa muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi. Menestyksen lisäksi saat kokonaisuuden paremmin haltuun ja parhaiden asiantuntijoiden tuen päätöksillesi. Saat apua johtamiseen ja itsesi haastamiseen, koko porukan mukaan muutokseen, mielenrauhaa muutoksen edistymisestä ja ennalta mietityn tehokkaan prosessin, jonka avulla strategia rakentuu.

Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

Palvelukokonaisuutemme on rakennettu kattamaan ne tärkeimmät kehittämisen kohdat liiketoiminnassa ja strategian luomisessa. Tuotteistetuilla palveluilla takaamme, että sinun ja organisaatiosi ajankäyttö on tehokasta. Tiedämme, että aika on arvokasta, eikä sitä ole hukattavaksi tehottomaan toimintaan.

 

Priolen palvelumoduulit

Kiinnostaako vain joku osa? Tuntuuko kokonaisuus liian laajalle? Tekee mieli testata alkuun vain jotakin yksittäistä osaa? Ei hätää, Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

_MG_5141_muok.jpg
_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Priole - Potentiaali™

Organisaatiosi vahvuudet ja kriittiset kehitysalueet

Priole - Tarve™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta

Priole - Visio™

Yhdessä muodostettu innostava ja napakasti sanoitettu pitkän tähtäimen päämäärä

Priole - Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

_MG_5209_muok.jpg
_MG_5190_muok.jpg
_MG_5153_muok2.jpg

Priole - Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Priole - Suunnitelma™

Menestystekijöille projektisuunnitelmat ja mittarit muutoksen seurantaan

Priole - Tuki™

Muutoksen toteuttamisen seuranta ja tuki

 

Tietosuojaseloste


©2020 by Easteam Oy.