Kiinnostuitko?

Liity Priole tuottajien ja myyjien joukkoon.

Ajatuksemme Priolen takana on rakentaa siitä mahdollisimman konkreettinen ja moniin ympäristöihin soveltuva työkalu. Ennenkaikkea olemme halunneet tehdä siitä pitkälle tuotteistetun kokonaisuuden, että myös muut toimijat voivat hyötyä sen tuomista mahdollisuuksista.

Haluatpa täydentää omaa liiketoimintaa uudella palvelukokonaisuudella tai aloittaa vaikka kokonaan uuden liiketoiminnan, Priole tarjoaa valmiiksi tuotteistetun kokonaisuuden.

Tee päätös, josta pitää.

 

Hyödyt sinulle

Valmiiksi tuotteistettu ja käytännössä testattu palvelukokonaisuus mahdollistaa sinun keskittymisen omaan ydin osaamiseesi.

Testatut ja valmiit työkalut

Me ja muut Priole kumppanit ovat testannet mallin toimivuutta useissa asiakkaissa. Priolea on kehitetty aktiivisesti asiakkaiden palautteen perusteella. Saat siis käytännössä kehitetyt työkalut omaan käyttöösi.

Osana yhteisöä

Priolen ympärille on rakentunut toimijoiden yhteisö, joka kehittää mallia aktiivisesti sekä jakaa avoimesti ajatuksiaan ja hyvä käytänteitään. Et siis ole yksin, vaan tukenasi on joukko ammattilaisia.

Selkeä kumppanuusmalli

Priolen kumppanuus- ja tuotanto-oikeus pohjautuvat kumppanuussopimukseen. Sopimus rakentuu nimellisestä kuukausimaksusta sekä vain laskutuspohjaisesta proviisiosta. Kumppanuusmallimme on siis turvallinen tapa yhteistyön aloittamiseksi.

 

Priole työkalun mukaan ottaminen osaksi omaa palvelutarjontaamme oli selkeä prosessi. Hyvin tuotteistettu työkalu on helppo omaksua.

Minna Lenander
Asiakkuustalo Fundament Oy

Pääsin kätevästi liikkeelle osallistumalla Priole työkalun työpajaan asiakkaan kanssa, mikä nopeutti Priole työkalun omaksumista käytännössä. Lisäksi apuna on selkeät palvelukuvaukset ja aputyökalut.

Päivi Korhonen
PDGE Oy

 

Digitaalisuus edellä

Vaikka asiantuntijuus asuukin ihmisessä, on digitaalisista työvälineistä sopivissa paikoissa käytettynä valtava hyöty. Priole -työkalun ympärille on rakentunut useita digitaalisia apuvälineitä, jotka nopeuttavat sinun työtäsi.

Priocta - muutosjohtamisen ratkaisu auttaa sinua mittaamaan asiakkaasi muutoksen toteutumista. Prioctan avulla saat muutokset todella tapahtumaan.

Lisäksi olemme kehittämässä yhdessä asiakkaiden ja muiden kumppanien kanssa Fasplat - fasilitoinnin alustaa, joka mahdollistaa työskentelyn täysin sähköisesti ja paikka riippumattomasti, joko kasvokkain tai etänä.

 

Usein kysytyt kysymykset

Näitä meiltä usein kysytään Priole kumppanuusmallista. Tässä siis vastauksiamme.

Täytyykö minun luopua nykyisistä palvelutuotteistani voidakseni edustaa Priolea?

Ei. Voit edelleen myydä ja tuottaa normaalisti omia palveluitasi, sopimuksemme ei estä tätä. Itse asiassa suurin osa Priole kumppaneista täydentää omaa tuotevalikoimaansa Priolen tuotemoduuleilla ja voi näi tuottaa uudenlaisia palveluita asiakkailleen. Tämä tarkoittaa pidempiä ja syvempiä asiakassuhteita.

Olen kiinnostunut digitaalisista aputyökaluista. Voinko hyödyntää vain niitä?

Kyllä. Voit yhdistellä muutosjohtamisen työkalua tai fasilitointialustaamme omiin palveluihisi. Niiden käyttäminen ei edellytä Priole palvelutuotteiden käyttämistä. Kehitämme mielellämme digitaalisia tuotteitamme vastaamaan myös sinun ja asiakkaasi tarpeita.

Olen kiinnostunut vain tuottamaan (tai myymään) Priolea. Onko tämä mahdollista?

Kyllä. Priole verkostossa on itse asiassa useita henkilöitä tai yrityksiä, jotka ovat keskittyneet vain joko tuottamaan tai myymään Priolea. Kumppanit joko haluavat täydentää omaa tuoterepertuaaria Priolella, mutta kuitenkin keskittyä tekemisessä omaan ydinosaamiseen, esimerkiksi tilitoimistot, tai sitten kumppani haluaa pysyä tuotantokumppanina ja toivoo myynnin tapahtuvan jokin muun toimesta, esimerkiksi asiantuntijat.

Saanko tukea markkinoinnissa ja tuotekehityksessä?

Kyllä. Meidän keskeinen tehtävä on kehittää Priole työkalua asiakkaiden toiveiden perusteella. Aina on parannettavaa. Toinen keskeinen tehtävämme on edistää Priole brändin tunnettuutta ja auttaa kumppaneitamme ja tuottajiamme. Yleisen tunnettuusmainonnan lisäksi meillä on laajakirjo eri keinoja, joilla voimme auttaa sinua ja vaikkapa tuottaa sinulle liidejä myyntiin. Emme jätä sinua yksin!

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Pohditaan yhdessä, mitä Priole työkalu voisi tarkoittaa sinun liiketoiminnassasi.

Harri Ryynänen

Toimitusjohtaja
040 562 7009
harri.ryynanen@easteam.fi

Laaja-alainen kokemus mainostoimiston digijohtajan roolista, ICT-yrityksen liiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta, akateemisesta tutkimuksesta ja opetuksesta sekä ohjelmistosuunnittelusta. Vahvuuksia ovat analyyttisyys, liiketoimintamallien muodostaminen ja kehittäminen, johtaminen, digitalisaatio sekä markkinointi.

Riku Väisänen

Myyntipäällikkö

050 382 7172
riku.vaisanen@easteam.fi

Vahva kokemus asiakkaalle parhaan ratkaisun löytämisestä yhdistettynä laaja-alaiseen ymmärrykseen liiketoiminnan eri toimialoilta. Erinomainen osaaminen toiminnanohjausjärjestelmistä ja liiketoiminnan kehittämisestä ohjelmistoratkaisujen avulla.

 

"If we did all the things we are capable of, we would literally astound ourselves"

Thomas Edison

 
_MG_5022_muok.jpg
 

Alasintie 3, 80130 Joensuu

Tietosuojaseloste

  • Google Places
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

©2020 by Easteam Oy.