top of page
_MG_5100_muok.jpg

Ratkaisumme ongelmaasi

Oletpa hakemassa uutta tapaa suunnitella tulevaa, päivittämässä strategiaa, sitouttamassa organisaatiotasi kohti tulevaa muutosta tai haet systemaattista mallia tehdä päätös tulevaisuuden kehityssuunnista, PRIOLE on tehty sinulle.

Ratkaisumme: Welcome

Ratkaisumme

PRIOLE -menetelmä on rakennettu moduuleista ja soveltuu mitä useampaan tarpeeseen. Moduuleista voidaan valita juuri sinun tarpeisiin soveltuva kokonaisuus.

_MG_5141_muok.jpg

Tekemässä strategiaa?

Onko organisaatiossa aika päivittää strategia kohti tulevaa vai ehkä haluat tarkastella olemassa olevan strategiakauden taustaoletusten pitävyyttä? PRIOLE -menetelmä on tehty avuksesi.

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?

Onko vanhat keinot jo kokeiltu? Tuntuuko, että uudella ja virkistävällä tavalla voisi saada aikaan myös uudenlaisia tuloksia? Kangistumalla kaavoihin voi varmistaa ainakin sen, että kehitystä ei tapahdu tai lopputulokset ovat ennalta arvattavia. Näin ei synny uudenlaista kilpailuetua. PRIOLE -menetelmä on uudenlainen tapa tehdä analyysi ympärillä olevasta ja luoda siitä konkreettiset kehitystoimenpiteet.

_MG_5022_muok.jpg
_MG_5217_muok2.jpg

Haluatko sitouttaa organisaatiosi kehittymiseen?

Kuinka saada koko organisaatio mukaan haluttuun muutokseen? Se lienee yksi useimmin johtajilla päässä pyörivistä kysymyksistä, kun ollaan suuntaamassa kohti uutta. PRIOLE -menetelmän avulla osallistat henkilöstösi mukaan yhteiseen muutokseen.

Kaipaatko tukea suurien päätösten tekoon?

Oletko pohtimassa mihin organisaatiotasi pitäisi kehittää ja miten? Hyviä vaihtoehtoja on niin monta, mutta kaikkea ei voi tehdä. Tarvitaan päätöksiä ja niiden pitäisi olla kauas kantoisia. PRIOLE -menetelmän avulla saat systemaattisen mallin tehdä nämä isot päätökset. Et tee niitä yksin, vaan muodostetaan ne yhdessä organisaatiosi kanssa.

_MG_5190_muok.jpg
06%20priocta%20organizational%20change%20management%20solution%20(2)_edited.jpg

Priocta – Muutosjohtamisen työkalu

Kuinka sitten varmistat, että muutos todella tapahtuu? Tähän ongelmaan tarjoamme Prioctan, muutosjohtamisen työkalun, jolla voit sekä mitata että seurata halutun muutoksen toteutumista. Muutoksen toteutumisesta saadaan hankittua konkreettista tietoa, jonka avulla pystytään analysoimaan, onko muutoksen suunta oikea.

Haluatko kuulla lisää PRIOLEsta?

Ratkaisumme: Services
bottom of page