_MG_5209_muok.jpg

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?

Onko vanhat keinot jo kokeiltu? Tuntuuko, että uudella ja virkistävällä tavalla voisi saada aikaan myös uudenlaisia tuloksia? Kangistumalla kaavoihin voi varmistaa ainakin sen, että kehitystä ei tapahdu tai lopputulokset on ennalta arvattavia. Näin ei synny uudenlaista kilpailuetua. Priole -työkalu on uudenlainen tapa tehdä analyysi ympärillä olevasta ja luoda siitä konkreettiset kehitystoimenpiteet.

 

Uudenlainen työkalu

Kun kaikki vanha on jo kokeiltu ja tuloksena ei synny mitään merkittävästi uutta, on aika vaihtaa menetelmää ja työkaluja. Uudet innovatiiviset liiketoimintamallit, tuotteet ja palvelut eivät synny tuijottamalla vanhaa maailmaa. Tarvitaan asettaa katse horisonttiin ja tarkastella maailmaa uudella tavalla. Priole -työkalun avulla takaamme, että katsot organisaatiotasi ja sen ympäristö uusin näkökulmin.

 

Hyötysi

Luomalla yhteinen katsantokanta kauemmaksi horisonttiin aputyökalujemme avulla saavutamme uudenlaisia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Niistä poimimme systemaattisen prosessin avulla merkityksellisimmät.

Uudet ideat

Uudenlaisen toimintamallimme ja aputyökalujemme avulla takaamme, että saamme aikaan yhdessä organisaatiosi kanssa uudenlaisia näkökulmia tulevaan.

Ideasta valintaan ja toteutukseen

Paraskaan idea ei ole minkään arvoinen, ellei se johda muutokseen ja toteutukseen. Priole -työkalun avulla ideoista valintaan merkityksellisimmät systemaattisen prosessin avulla ja tuemme muutosjohtamisessa ja -mittaamisessa.

Systemaattisuus on tehokkuutta

Ideointi palaverit ja päätöksen tekeminen voi olla puuduttavaa palaverissa istumista, jossa asiat ei etene, vaan jäädään keskustelemaan yksittäiseen asiaan. Systemaattinen Priolen prosessi pitää huolen, että asiat etenevät tehokkaasti lopputuloksen laadusta tinkimättä.

 

Priole

Priole on Suomen suoraviivaisin työkalu tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaasaamiseen, yhdessä.

Priole-työkalu auttaa organisaatiota valmistautumaan toimialansa muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi. Menestyksen lisäksi saat kokonaisuuden paremmin haltuun ja parhaiden asiantuntijoiden tuen päätöksillesi. Saat apua johtamiseen ja itsesi haastamiseen, koko porukan mukaan muutokseen, mielenrauhaa muutoksen edistymisestä ja ennalta mietityn tehokkaan prosessin, jonka avulla strategia rakentuu.

Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

Palvelukokonaisuutemme on rakennettu kattamaan ne tärkeimmät kehittämisen kohdat liiketoiminnassa ja strategian luomisessa. Tuotteistetuilla palveluilla takaamme, että sinun ja organisaatiosi ajankäyttö on tehokasta. Tiedämme, että aika on arvokasta, eikä sitä ole hukattavaksi tehottomaan toimintaan.

 

Priolen palvelumoduulit

Kiinnostaako vain joku osa? Tuntuuko kokonaisuus liian laajalle? Tekee mieli testata alkuun vain jotakin yksittäistä osaa? Ei hätää, Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

_MG_5141_muok.jpg
_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Priole - Potentiaali™

Organisaatiosi vahvuudet ja kriittiset kehitysalueet

Priole - Tarve™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta

Priole - Visio™

Yhdessä muodostettu innostava ja napakasti sanoitettu pitkän tähtäimen päämäärä

Priole - Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

_MG_5209_muok.jpg
_MG_5190_muok.jpg
_MG_5153_muok2.jpg

Priole - Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Priole - Suunnitelma™

Menestystekijöille projektisuunnitelmat ja mittarit muutoksen seurantaan

Priole - Tuki™

Muutoksen toteuttamisen seuranta ja tuki

 

Alasintie 3, 80130 Joensuu

Tietosuojaseloste

  • Google Places
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

©2020 by Easteam Oy.