top of page
_MG_5209_muok.jpg

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?

Onko vanhat keinot jo kokeiltu? Tuntuuko, että uudella ja virkistävällä tavalla voisi saada aikaan myös uudenlaisia tuloksia? Kangistumalla kaavoihin voi varmistaa ainakin sen, että kehitystä ei tapahdu tai lopputulokset on ennalta arvattavia. Näin ei synny uudenlaista kilpailuetua. PRIOLE -menetelmä on uudenlainen tapa tehdä analyysi ympärillä olevasta ja luoda siitä konkreettiset kehitystoimenpiteet.

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?: Image

Uudenlainen menetelmä

Kun kaikki vanha on jo kokeiltu ja tuloksena ei synny mitään merkittävästi uutta, on aika vaihtaa menetelmää ja työkaluja. Uudet innovatiiviset liiketoimintamallit, tuotteet ja palvelut eivät synny tuijottamalla vanhaa maailmaa. Tarvitaan asettaa katse horisonttiin ja tarkastella maailmaa uudella tavalla. PRIOLE -menetelmän avulla takaamme, että katsot organisaatiotasi ja sen ympäristöä uusin näkökulmin.

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?: Text

Hyötysi

Luomalla yhteinen katsantokanta kauemmaksi horisonttiin aputyökalujemme avulla saavutamme uudenlaisia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Niistä poimimme systemaattisen prosessin avulla merkityksellisimmät.

Uudet ideat

Uudenlaisen toimintamallimme ja aputyökalujemme avulla takaamme, että saamme aikaan yhdessä organisaatiosi kanssa uudenlaisia näkökulmia tulevaan.

Ideasta valintaan ja toteutukseen

Paraskaan idea ei ole minkään arvoinen, ellei se johda muutokseen ja toteutukseen. PRIOLE -menetelmän avulla ideoista valintaan merkityksellisimmät systemaattisen prosessin avulla ja tuemme muutosjohtamisessa ja -mittaamisessa.

Systemaattisuus on tehokkuutta

Ideointipalaverit ja päätöksen tekeminen voivat olla puuduttavaa palaverissa istumista, jossa asiat ei etene, vaan jäädään kiinni yksittäiseen asiaan. Systemaattinen PRIOLE-prosessi pitää huolen, että asiat etenevät tehokkaasti lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?: List
thumbnail_PRIOLE_Pääkuva_240323.png

PRIOLE moduulit

Kiinnostaako vain joku osa? Tuntuuko kokonaisuus liian laajalle? Tekee mieli testata alkuun vain jotakin yksittäistä osaa? Ei hätää, PRIOLE moduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

_MG_5141_muok.jpg
_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Tulevaisuus™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta

Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Muutos™

Yhteinen ymmärrys muutoksesta ja suunnitelma sen viemisestä käytäntöön

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?: Services
bottom of page