_MG_5209_muok.jpg

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?

Onko vanhat keinot jo kokeiltu? Tuntuuko, että uudella ja virkistävällä tavalla voisi saada aikaan myös uudenlaisia tuloksia? Kangistumalla kaavoihin voi varmistaa ainakin sen, että kehitystä ei tapahdu tai lopputulokset on ennalta arvattavia. Näin ei synny uudenlaista kilpailuetua. PRIOLE -menetelmä on uudenlainen tapa tehdä analyysi ympärillä olevasta ja luoda siitä konkreettiset kehitystoimenpiteet.

 

Uudenlainen työkalu

Kun kaikki vanha on jo kokeiltu ja tuloksena ei synny mitään merkittävästi uutta, on aika vaihtaa menetelmää ja työkaluja. Uudet innovatiiviset liiketoimintamallit, tuotteet ja palvelut eivät synny tuijottamalla vanhaa maailmaa. Tarvitaan asettaa katse horisonttiin ja tarkastella maailmaa uudella tavalla. PRIOLE -menetelmän avulla takaamme, että katsot organisaatiotasi ja sen ympäristöä uusin näkökulmin.

 

Hyötysi

Luomalla yhteinen katsantokanta kauemmaksi horisonttiin aputyökalujemme avulla saavutamme uudenlaisia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Niistä poimimme systemaattisen prosessin avulla merkityksellisimmät.

Uudet ideat

Uudenlaisen toimintamallimme ja aputyökalujemme avulla takaamme, että saamme aikaan yhdessä organisaatiosi kanssa uudenlaisia näkökulmia tulevaan.