top of page
_MG_5209_muok.jpg

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?

Onko vanhat keinot jo kokeiltu? Tuntuuko, että uudella ja virkistävällä tavalla voisi saada aikaan myös uudenlaisia tuloksia? Kangistumalla kaavoihin voi varmistaa ainakin sen, että kehitystä ei tapahdu tai lopputulokset on ennalta arvattavia. Näin ei synny uudenlaista kilpailuetua. PRIOLE -menetelmä on uudenlainen tapa tehdä analyysi ympärillä olevasta ja luoda siitä konkreettiset kehitystoimenpiteet.

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?: Image

Uudenlainen menetelmä

Kun kaikki vanha on jo kokeiltu ja tuloksena ei synny mitään merkittävästi uutta, on aika vaihtaa menetelmää ja työkaluja. Uudet innovatiiviset liiketoimintamallit, tuotteet ja palvelut eivät synny tuijottamalla vanhaa maailmaa. Tarvitaan asettaa katse horisonttiin ja tarkastella maailmaa uudella tavalla. PRIOLE -menetelmän avulla takaamme, että katsot organisaatiotasi ja sen ympäristöä uusin näkökulmin.

Kaipaatko uudenlaisen tavan suunnitella tulevaa?: Text

Hyötysi

Luomalla yhteinen katsantokanta kauemmaksi horisonttiin aputyökalujemme avulla saavutamme uudenlaisia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Niistä poimimme systemaattisen prosessin avulla merkityksellisimmät.

Uudet ideat

Uudenlaisen toimintamallimme ja aputyökalujemme avulla takaamme, että saamme aikaan yhdessä organisaatiosi kanssa uudenlaisia näkökulmia tulevaan.

Ideasta valintaan ja toteutukseen

Paraskaan idea ei ole minkään arvoinen, ellei se johda muutokseen ja toteutukseen. PRIOLE -menetelmän avulla ideoista valintaan merkityksellisimmät systemaattisen prosessin avulla ja tuemme muutosjohtamisessa ja -mittaamisessa.