_MG_5239_muok.jpg

Kaipaatko tukea suurien päätösten tekoon?

Oletko pohtimassa mihin organisaatiotasi pitäisi kehittää ja miten? Hyviä vaihtoehtoja on niin monta, mutta kaikkea ei voi tehdä. Tarvitaan päätöksiä ja niiden pitäisi olla kauas kantoisia. Priole -työkalun avulla saat systemaattisen mallin tehdä nämä isot päätökset. Et tee niitä yksin, vaan muodostetaan ne yhdessä organisaatiosi kanssa.

 

Systemaattinen päätös

Isojen, koko organisaatioon vaikuttavien päätösten tekeminen ei ole helppoa. Jostakin pitää luopua ja pitäisi voida valita ne uudet asiat, joilla on tulevaisuudessa merkistystä. Kuitenkin informaatiota on yleensä tarjolla paljon, usein jopa liian paljon. Miten kaikesta saa purstettua irti sen oleellisimman? Priole -työkalussa päätöksen tekeminen on purettu osiin, jossa systemaattisesti vaiheittain kokoamme päätöksen yhteisestä näkemyksestä. Et siis päätöstä yksin, vaan organisaatiosi tekee sen yhdessä.

 

Hyötysi

Yhteinen päätös kehityssuunnista sitouttaa organisaatiotasi paremmin sovittuihin asioihin. Yhteisillä päätöksillä on tapana myös toteutua paremmin, kuin ylhäältä annettujen määräysten.

Kaikkien aivot peliin

Osallistamalla organisaatiosi laajemmin tulevaisuuden suuntien päättämiseen varmistat, että saat myös laajemman perspektiivin valintaan. Kenelläkään meistä ei ole yksin oikeaa vastausta.

Tehokkuus ison edessä

Isojen kehityslinjojen päättäminen vaatii aikaa, ja jos osallistujia on paljon, niin aikaa menee vieläkin enemmän. Systemaattinen mallimme yhdistää yhdessä tekemisen ja tehokkaan päätöksen tekemisen.

Muiden päättäjien hioma malli

Kehitämme aktiivisesti Priole -työkalua saadun palautteen ja havaintojen perusteella. Toisin sanon olemme hioneet työkalua pohjana muiden päättäjien ammattitaito ja toimintamallit.

 

Priole

Priole on Suomen suoraviivaisin työkalu tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaasaamiseen, yhdessä.

Priole-työkalu auttaa organisaatiota valmistautumaan toimialansa muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi. Menestyksen lisäksi saat kokonaisuuden paremmin haltuun ja parhaiden asiantuntijoiden tuen päätöksillesi. Saat apua johtamiseen ja itsesi haastamiseen, koko porukan mukaan muutokseen, mielenrauhaa muutoksen edistymisestä ja ennalta mietityn tehokkaan prosessin, jonka avulla strategia rakentuu.

Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

Palvelukokonaisuutemme on rakennettu kattamaan ne tärkeimmät kehittämisen kohdat liiketoiminnassa ja strategian luomisessa. Tuotteistetuilla palveluilla takaamme, että sinun ja organisaatiosi ajankäyttö on tehokasta. Tiedämme, että aika on arvokasta, eikä sitä ole hukattavaksi tehottomaan toimintaan.

 

Priolen palvelumoduulit

Kiinnostaako vain joku osa? Tuntuuko kokonaisuus liian laajalle? Tekee mieli testata alkuun vain jotakin yksittäistä osaa? Ei hätää, Priolen palvelumoduuleista voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus.

_MG_5141_muok.jpg
_MG_5193_muok.jpg
Kuvitus Priole2.jpg
_MG_5148_muok.jpg

Priole - Potentiaali™

Organisaatiosi vahvuudet ja kriittiset kehitysalueet

Priole - Tarve™

Yhdessä muodostetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta

Priole - Visio™

Yhdessä muodostettu innostava ja napakasti sanoitettu pitkän tähtäimen päämäärä

Priole - Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys organisaation menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

_MG_5209_muok.jpg
_MG_5190_muok.jpg
_MG_5153_muok2.jpg

Priole - Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Priole - Suunnitelma™

Menestystekijöille projektisuunnitelmat ja mittarit muutoksen seurantaan

Priole - Tuki™

Muutoksen toteuttamisen seuranta ja tuki

 

Tietosuojaseloste


©2020 by Easteam Oy.