top of page
_MG_5141_muok.jpg

Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista.

Mitä toimialan muutos minulle tarkoittaa?

Parhaimmatkin tulevaisuuden näkemykset ovat arvottomia, jos niiden pohjalle ei mietitä keinoja vastata muutokseen. Mahdollisuudet-vaiheessa poraudumme tarkemmin tulevaisuuden skenaarioihin ja pohdimme, mitä muuttuva maailma Sinulta ja organisaatioltasi konkreettisesti vaatii. Ryhmätyöskentelyn keinoin saamme valjastettua monenlaisia näkökulmia, ja osallistava toiminta myös sitouttaa ihmisiä mukaan muutokseen.

Oleellista tässä vaiheessa on tuottaa runsaasti ideoita, joista seuraavassa vaiheessa poimimme merkityksellisimmät.

Mahdollisuudet: Service

Hyötysi

 

Meidän tehtävä ei ole kertoa sinulle, mitä organisaatiossasi pitäisi tehdä. Olisi naiivia väittää tuntevan yrityksesi yksityiskohdat edes riittävän hyvin. Meidän tehtävä on saada paras irti sinusta, organisaatiosi muista henkilöistä ja mahdollisista ulkopuolisista jäsenistä. Emme konsultoi, vaan tiivistämme ja jäsennämme näkemyksenne, tehokkaasti.

Mahdollisuudet: List

Täytämme toiveiden tynnyrin, josta ammentaa myös myöhemmin

Uskomme, että ideoita, olivatpa ne sitten hyviä tai huonoja, ei pidä tyrmätä heti. Uskomme, että viisaampaa on lähteä luomaan parempaan huomiseen tähtääviä ideoita aluksi enemmän ja karsia niitä vasta seuraavissa vaiheissa. PRIOLE Priorisointi moduulissa tunnistamme ne olennaiset.

Pohjat pitkän tähtäimen tulevaisuudessa

Olemme huomanneet, että monesti organisaation kehittämiseen pyrkivistä ideoista puuttuu se kuuluisa punainen lanka. Ne tahtovat olla vain tämän päivän ongelma ratkaisevia, eivätkä ota huomioon pidemmän tähtäimen muutosvoimia. Haluamme osaltamme korjata tätä vääryyttä.