_MG_5141_muok.jpg

Priole - Mahdollisuudet™

Yhteinen näkemys menestyksen kannalta merkittävimmistä ominaisuuksista

Mitä toimialan muutos minulle tarkoittaa?

Parhaimmatkin tulevaisuuden näkemykset ovat arvottomia, jos niiden pohjalle ei mietitä keinoja vastata muutokseen. Mahdollisuudet-vaiheessa poraudumme tarkemmin tulevaisuuden skenaarioihin ja pohdimme, mitä muuttuva maailma Sinulta ja organisaatioltasi konkreettisesti vaatii. Ryhmätyöskentelyn keinoin saamme valjastettua monenlaisia näkökulmia, ja osallistava toiminta myös sitouttaa ihmisiä mukaan muutokseen.

Oleellista tässä vaiheessa on tuottaa runsaasti ideoita, joista seuraavassa vaiheessa poimimme merkityksellisimmät.

 

Hyötysi

Meidän tehtävä ei ole kertoa sinulle, mitä organisaatiossasi pitäisi tehdä. Olisi naiivia väittää tuntevan yrityksesi yksityiskohdat edes riittävän hyvin. Meidän tehtävä on saada paras irti sinusta, organisaatiosi muista henkilöistä ja mahdollisista ulkopuolisista jäsenistä. Emme konsultoi, vaan tiivistämme ja jäsennämme näkemyksenne. Etenkin teemme sen tehokkaasti.

Täytämme toiveiden tynnörin, josta ammentaa myös myöhemmin

Uskomme, että ideoita, olivatpa ne sitten hyviä tai huonoja, ei pidä tyrmätä heti. Uskomme, että viisaampaa on lähteä luomaan parempaan huomiseen tähtääviä ideoita aluksi enemmän ja karsia niitä vasta seuraavissa vaiheissa. Priole - Priorisointi moduulissa tunnistamme ne olennaiset.

Pohjat pitkän tähtäimen tulevaisuudessa

Olemme huomanneet, että monesti organisaation kehittämiseen pyrkivistä ideoista puuttuu se kuuluisa punainen lanka. Ne tahtovat olla vain tämän päivän ongelma ratkaisevia, ottamatta huomioon pidemmän tähtäimen muutosvoimia. Haluamme korjata tämä vääryyden.

Yhdessä eri näkökulmat tulevat ilmi

Organisaatiossa kaikki sen ihmiset katsovat kokonaisuutta oman näkökulman kautta. Toisaalta kenelläkään ei ole oikeaa näkökulmaa. Kyse on yhteisöstä. Siispä osallistamme mukaan eri henkilöstöryhmiä ja -tehtäviä mukaan tuottamaan ideoita. Parhaat ideat syntyy yleensä näkökulmien yhdistelmistä.

 

Priole - Mahdollisuudet prosessi

 
 

Alasintie 3, 80130 Joensuu

Tietosuojaseloste

  • Google Places
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

©2020 by Easteam Oy.