top of page
_MG_5209_muok.jpg

Priorisointi™

Yhteinen päätös tärkeimmistä menestystekijöistä, joihin panostaa

Mitä teen, mitä en?

Suurimmankaan organisaation ei ole järkevää pyrkiä kehittymään liian kiivaalla tahdilla tai kaikilla rintamilla. Menestyksekäs strategia onkin pitkälti juuri oikeiden kehityskohteiden valintaa ja niihin panostamista. Priorisointi-vaiheessa tunnistamme organisaatiosi kilpailukyvyn kannalta merkittävimmät ominaisuudet. Vaiheen päätteeksi tiedät selkeästi, mitkä ovat ne tärkeimmät kehityskohteet, joiden kehittämiseen tullaan panostamaan. Työskentelyssä hyödynnämme muun muassa anonyymejä äänestysmenetelmiä osallistujien totuudenmukaisten näkemysten selvittämiseksi.

Priorisointi: Service

Hyötysi

Priorisoimalla arvokkaat kehittämiseen ohjattavat resurssit voidaan osoittaa kestävän kilpailuedun kannalta oleellisiin kohteisiin.

Saavuta fokus

Maailma on täynnä mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja suuri osa niistä tuntuu mahdollisuuksilta. Tiedät kuitenkin, että kaikkeen ei voi revetä. Pitää keskittyä niihin asioihin, jotka luovat kestävää kilpailuetua. Meillä on keino erottaa jyvät akanoista ja saavutat paremman fokuksen kehittämiselle.

Saat mukaan myös muut päätöksentekoon

Johtamisen keskeinen tehtävä on tehdä päätöksiä. Niitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin. Menetelmämme ansiosta voimme osallistaa kehityskohteiden valintaan liittyvään päätöksentekoon isomman joukon organisaatiostasi ja jopa sen ulkopuolisia asiantuntijoita tai vaikkapa asiakkaitasi.