top of page
_MG_5161_muok.jpg

Muutos™

Yhteinen ymmärrys muutoksesta ja suunnitelma sen viemisestä käytäntöön

Muutos™-työpajassa jokaiselle kehityskohteelle nimetään vastuuhenkilö ja luodaan projektisuunnitelma, jonka mukaan kehitystyötä lähdetään tekemään.

 

Lisäksi luomme yhdessä kehityskohteille konkreettiset ja ymmärrettävät mittarit, joiden avulla kehittymistä pystytään seuraamaan. Näin ollen pystymme myös johtamaan muutosta, sekä puuttumaan siihen tarvittaessa.

Seurannan apuna hyödynnämme Priocta-muutosjohtamisen työkalua, jonka avulla saamme säännöllistä tietoa kehittymisen etenemisestä.

Tuki: Service

Hyötysi

Isot muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä. Yleensä tarvitaan rutkasti sitkeyttä. Me emme jätä yksin, vaan autamme pääsemään tavoitteeseen.

Jatkuvan mukanaolon malli

Hajanaiset ja irralliset pysähtymiset muutoksen tarkasteluun ei toimi. Tiedämme sen kokemuksesta. Olemme siis luoneet menetelmän, jossa kuljemme auttamassa mukana muutoksen polulla.

Sitä saat, mitä mittaat?

Luotatpa sitten muutosmittareiden seuraamisen meille tai teetpä sen yksin, pelkkä seuraaminen ei riitä tehokkaassa muutoksessa. Kun huomataan jotain poikkeavaa, niin toimenpiteitäkin pitää kehittää ja tehdä. Autamme tässä.