top of page
_MG_5148_muok.jpg

Fasplat - liiketoimintasi
kehittämiseksi

Fasplat on fasilitoinnin digitaalinen alusta liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin. Fasplatin avulla mahdollistat osallistavien kehittämistyöpajojen toteuttamisen tehokkaasti fasilitoijan avustuksella. Fasplat kokoaa kaikki organisaatiosi kehittämiseen liittyvät tiedot ja tulokset yhteen paikkaan selkeästi esitettynä. Voit myös palata niihin vaivattomasti aina uudelleen.

Fasplat: Image

Strategiasi tärkeimmät ydinkohdat yhdessä paikassa

Fasplatin avulla kehittämisprosessin tiivistäminen ja dokumentointi on helppoa. Fasplat tarjoaa valmiit mallit organisaatiosi kehittämiseen, jotta kehittäminen olisi Sinulle mahdollisimman suoraviivaista. Fasplat sisältää useita erilaisia organisaatiosi kehittämistä tukevia työkaluja, jotka on helppo ottaa käyttöön ja toteuttaa yhdessä ulkopuolisen fasilitoijan kanssa. Kokoamalla organisaatiosi tärkeimmät tavoitteet yhteen paikkaan, voit palata niihin helposti aina uudelleen ja hyödyntää niitä päätöstesi tukena arjessa.

Fasplat: Text
smartmockups_kjve436h.jpg

Hyötysi

Fasplat: List
priocta_rocket.png

Hallinnon työpöytä

Fasplat tarjoaa digitaalisen fasilitointialustan liiketoimintasi kehittämisen tarpeisiin. Fasplatin avulla kehität liiketoimintaasi ja saat koottua liiketoimintasi tärkeimmät strategiset suuntaviivat yhteen paikkaan. Voit palata niihin aina halutessasi päätöstesi tueksi tai yhteisen päämäärän kirkastamiseksi. Päänäkymästä näet yhdellä silmäyksellä kehitystyönne tulokset, organisaatiosi päämäärän sekä kehityskohteet.

priocta_measure.png

Juuri sinun tarpeisiin

Fasplat sisältää useita erilaisia organisaation kehittämisen moduuleita, joista sinä voit valita tämän hetken tarpeisiisi tärkeimmät. Esimerkiksi PRIOLE-menetelmän moduulit auttavat sinua kirkastamaan organisaatiosi tulevaisuuden ja saamaan muutoksen aikaan, yhdessä.

priocta_fast.png

Osallista koko organisaatiosi

Fasplatin kehittämismoduulien ansiosta voitte luoda yhdessä parempaa tulevaisuutta organisaatiollenne. Kun kehitetään yhdessä, yhteisen päämäärän tavoitteluun sitoudutaan paremmin. Fasplatin avulla onnistut saamaan kaikki mukaan muutokseen, sekä livenä että etänä. Mukanasi muutoksessa asiantuntevat fasilitoijat.

priocta_ready_for_agencies_homepage.png

Yritykselle kuin yritykselle

Fasplat soveltuu kaikkiin organisaatiorakenteisiin, erilaisiin henkilöstömääriin tai vaikka useiden osastojen osallistamiseen. Fasplatin käyttö on ilmaista, valitse vain sinun organisaatiosi tilanteeseen parhaiten sopivat moduulit kehittämisen tueksi.

Näin saat Fasplatin käyttöösi

potentiaali (1).png

Ota yhteyttä

Valitaksesi organisaatiosi tilanteeseen parhaimmat kehittämismoduulit ota yhteyttä PRIOLE-asiantuntijoihimme. Autamme Sinua ja organisaatiotasi valitsemaan työtäsi tukevat, tärkeimmät kehitysmoduulit.

Käyttöönotto

Fasplatin käyttö on intuitiivista ja helppoa. Rekisteröidy ja aloita oman organisaatiosi kehittäminen valitsemalla nykyhetkeenne parhaiten sopivat kehitysmoduulit. Valinnassa sinua auttaa PRIOLEN asiantuntijat. Fasplatin käyttöönotto ja käyttäminen eivät maksa sinulle mitään, maksat vain valitsemistasi kehitysmoduuleista. 

potentiaali.png
potentiaali (2).png

Aloita kehitystyö

Aloita kehitystyö yhdessä organisaatiosi avainhenkilöiden kanssa! Kuljemme vierelläsi muutoksen tiellä.

Fasplat: Services
bottom of page