top of page
_MG_5161_muok.jpg

Tee päätös, josta pitää.

PRIOLE on Suomen suoraviivaisin työkalu tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaansaamiseen, yhdessä.

PRIOLE-menetelmä auttaa organisaatiota valmistautumaan toimialansa muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi. Menestyksen lisäksi saat kokonaisuuden paremmin haltuun ja parhaiden asiantuntijoiden tuen päätöksillesi. Saat apua johtamiseen ja itsesi haastamiseen, koko porukan mukaan muutokseen, mielenrauhaa muutoksen edistymisestä ja ennalta mietityn tehokkaan prosessin, jonka avulla strategia rakentuu.

 

Minna Lenander 

040 7323 385
minna.lenander@fundament.fi

Ota yhteyttä, pohditaan yhdessä mitä tämä tarkoittaisi käytännössä!

Fundament landing page: About
_MG_5022_muok.jpg

Mikä PRIOLE?

Fundament landing page: List

Osallistaa myös muut

Organisaatiossasi istuu paljon viisautta, PRIOLE auttaa löytämään sen. PRIOLEN kyydissä kaikki osallistuvat, vapaamatkustajia ei ole. Ratkaiseva tieto voi löytyä esimerkiksi asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi näkökulmasta. Avaamalla ikkunat, saat sisään syvempää ymmärrystä toimialasi muutoksesta.

Priorisoimme olennaisen

PRIOLE auttaa Sinua löytämään tietotulvan tsunamista kirkkaan tunturipuron. Priorisoimme kehityskohteet ja autamme muutosjohtamisessa. Saat vastauksen kysymyksiin: Mitä teen? Mitä en? Mistä aloitan? Miten aloitan? Ja kyllä, tietotaitomme perustuu puolueettoman tutkimuksen tuloksena syntyneisiin, hyväksi koettuihin, useita vuosia käytössä olleisiin malleihin. PRIOLEN avulla voit luottaa siihen, että saat strategian pohjalle perustan oikeiden asioiden kehittämiselle.