Lukuvinkkimme kehittyvälle johtajalle

Päivitetty: 18. elo 2021Tämän päivän tiedon runsaudessa itselle sopivan kirjan lukeminen ennen nukkumaan menoa, tai sen kuunteleminen kävelylenkillä, on yksi helpoimmista keinoista uppoutua omaan maailmaan ilman ulkopuolisia ärsykkeitä.


Mutta mitä sitten lukea? Mistä voisin aloittaa? Priolen tiimi esittelee alla yhteensä neljä lukuvinkkiä, joilla voit kokeilla helpottaa omaa tiedonjanoasi.

Matti Alahuhta: Johtajuus - Kirkas suunta ja ihmisten voima (Docendo)


  • Miksi?

Koska Alahuhdan esittämät lainalaisuudet pätevät kaiken näköisten ja kokoisten joukkueiden tai yritysten johtamiseen, soveltuu hänen oppinsa jokaisen johtajan ja sellaiseksi pyrkivän käsikirjaksi.


  • Miten?

Pääpaino on selkeästi ihmisen, kuten asiakkaan, työntekijän ja yhteistyökumppanin tyytyväisyydessä. Lisäksi Alahuhta esittää selkeät askeleet uskaliaan (jälkeenpäin myös menestyneen) strategian luomiseen Koneella.


  • Mitä?

Hissi- ja liukuporrasyhtiö Koneen maailmanmenestykseen johtanut Alahuhta jakaa oman johtamisensa kulmakiviä. Teos on täsmällinen ja tiivis ilman turhaa höttöä - vähän sellaista kuin voisi globaalin miljardiyrityksen johtamisen kuvitella olevankin.