top of page
Post: Blog2_Post

Timo Erämetsä vahvistamaan Priolen kehitystiimiä

Kokenut muutosjohtamisen huippuasiantuntija Timo Erämetsä aloittaa osana PRIOLE tiimiä toimien yrityksen adviserina.


Timo Erämetsä Priolen adviseriksi
Timo Erämetsä Priolen adviseriksi

Timon sähköpostin allekirjoituksessa lukee kyllä ”muutoksen käsityöläinen”. Helsingissä toimivalla Erämetsällä on vuosien kokemus yrityksien liiketoiminnan kehittämisestä ja muutosvalmennuksesta. Hänellä on kokemusta yli 200 asiakkaasta 22 vuoden aikana, ja pisin asiakkuus on kestänyt 20 vuotta. Asiakkaina ovat olleet mm. Yle, YIT, digiyrityksiä, mobiilipelifirmoja, teleoperaattoria, isoja kauppaketjuja, mutta myös startup:eja.


Priolella adviserina aloittava Erämetsä toteaa: ”Lähden innolla mukaan Priolen tiimiin auttamaan kasvussa. Priolen jo luomat kehittämisen konseptit ovat juuri sitä, mitä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäminen on kaivannut. Konseptoitua, toimivaa, selkeätä.”


PRIOLE on suoraviivainen menetelmä tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaansaamisen. Se yhdistää tulevaisuuslähtöisyyden, priorisoinnin ja muutosjohtamisen auttaen organisaatioita valmistautumaan toimintaympäristön muutokseen ja kääntämään sen kilpailueduksi.


Ydintiimin lisäksi Priolen kumppaniverkosto on jo seitsemän yrityksen ja yhdeksän paikkakunnan laajuinen. PRIOLE on ollut markkinoilla kohta neljä vuotta ja tehnyt tulevaisuus- ja strategiatyötä laajasti useissa yritys- yhdistys- sekä kuntaorganisaatioissa. Toimitusjohtaja Sara Suvinen on innoissaan yhteistyöstä. ”Timon rautainen ammattitaito auttaa meitä kehittymään entistä vahvemmaksi organisaatioiden tulevaisuussuunnittelun sekä strategiatyön alueella ja lisäksi Timo on huipputyyppi Suvinen kiteyttää.


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sara Suvinen puh. 040 5576 204

Muutoksen käsityöläinen Timo Erämetsä puh. 040 8428 458Mielenrauhan tuomisen lisäksi innostamme asiakkaitamme keskustelemaan avoimesti, muuttumaan rohkeasti sekä toimimaan nyt – sillä tulevaisuuteen voi valmistautua jo tänään, yhdessä.

Opmerkingen


bottom of page