Kiilax Oy logo sloganilla.png

Konkreettiset kehittämisprojektit omistajanvaihdoksen jälkeen

Kiilax Oy valmistaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä Kiilax-tuotteita sekä myy laajaa levyvalikoimaa määrämittaan sahattuna sekä cnc-työstettynä. Asiakaskuntaan kuuluvat jälleenmyyjät, rakennusliikkeet, teollisuus ja kuluttajat. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja toimii Joensuussa, Itä-Suomessa.

 

Jouni Kontkanen
Toimitusjohtaja,
Kiilax Oy

"PRIOLEN avulla suunnittelimme konkreettiset kehittämisprojektit. Kun saamme projektit valmiiksi, olemme jo pitkällä siinä, millaisia haluamme olla ja miltä haluamme näyttää tulevaisuudessa."

 

Mitä teimme?

 

Tarve

Kiilax halusi selkeyttää strategiaansa ja kehittämiskohteitaan vuoden 2020 omistajanvaihdoksen jälkeen. Olennaista oli löytää merkittävimmät menestystekijät toiminnan kasvattamiseksi tulevaisuudessa.

Ratkaisu

Kiilax Oy:n kanssa käytiin läpi kaikki PRIOLE-menetelmän vaiheet, nykytilan analyysistä, tulevaisuuskuvien ja vision kirkastamiseen. Näiden jälkeen tunnistettiin yrityksen tärkeimmät kilpailuetua tuottavat menestystekijät.

Tulos

PRIOLEn osallistavan kehittämisprosessin ansiosta Kiilax tunnisti itselleen tärkeimmät menestystekijät, joille luotiin selkeät toimintasuunnitelmat jatkuvan kehitystyön ja menestymisen takaamiseksi myös tulevaisuudessa.

Löydetään ratkaisu sinun organisaatiosi tarpeeseen.