top of page

UKK

Meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä sekä vastauksiamme niihin.

Onko minun valittava koko PRIOLE-menetelmän kokonaisuus vai voinko valita vain jonkin moduulin?

Voit valita koko PRIOLE-strategiamenetelmän kehitysprosessin tai vain haluamasi moduulin ja jatkaa seuraavaan vaiheeseen halutessasi. PRIOLE on suunniteltu niin, että voimme räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden. Itse asiassa iso osa asiakkaistamme aloittaa kehittämisen parin ensimmäisen moduulin avulla ja jatkaa eteenpäin sitä mukaa, kun PRIOLEN hyödyt konkretisoituvat.

Olen kiinnostunut jälleenmyymään ja tuottamaan PRIOLEA. Onko tämä mahdollista?

Kyllä. PRIOLE on tuotteistettu niin, että saat kaiken tarvittavan tukimateriaalin ja opastuksen heti käyttöösi. Voit siis helposti täydentää omia palveluitasi PRIOLE-menetelmän avulla. PRIOLEN jälleenmyyjiä on jo useita ympäri Suomen. Sinulla on siis yhteisön tuki takanasi.

Mille toimialalle PRIOLE on suunnattu ja soveltuuko se pk-yritykselle?

PRIOLE on suunniteltu niin, että se ei ole kytketty mihinkään tiettyyn toimialaan. Toimintamalli perustuu niihin keskeisiin kysymyksiin ja ongelmiin, jotka ovat läsnä kaikissa toimintaympäristöissä. PRIOLEA ovat hyödyntäneet niin pk-yritykset kuin myös julkisen sektorin toimijat.

Onko PRIOLESSA kyse yritysten ja organisaatioiden konsultoinnista?

PRIOLE-menetelmä ei ole perinteistä konsultointia. Konsultoinnissa asiantuntija kertoo tai ehdottaa miten asioita pitäisi tehdä tai miten niiden pitäisi olla. PRIOLEN ydin on tiivistää yrityksen, sen asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien edustajien näkemys osallistavalla ja tehokkaalla tavalla. Keskeistä työskentelyssä on osallistava työpajatyöskentely, tulosten tiivistäminen sekä päätöksenteon tukeminen.

UKK: FAQ
bottom of page