UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksiamme.

Onko minun valittava koko Priole -työkalun kokonaisuus vai voinko valita vain jonkin osan?

Voit valita koko Priole -työkalun kehitysprosessin tai vain haluamasi moduulin ja jatkaa seuraavaan vaiheeseen halutessasi. Priole on suunniteltu niin, että voimme räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden. Itse asiassa iso osa asiakkaistamme aloittaa kehittämisen parin ensimmäisen moduulin avulla ja jatkaa eteenpäin sitä mukaa, kun Priolen hyödyt konkretisoituvat.

Olen kiinnostunut jälleenmyymään ja tuottamaan Priole -työkalua. Onko tämä mahdollista?

Kyllä. Priole -työkalu on tuotteistettu niin, että saat kaiken tarvittavan tukimateriaalin ja opastuksen heti käyttöösi. Voit siis helposti täydentää omia palveluitasi Priole -työkalun avulla. Priole -työkalun jälleenmyyjiä on jo useita ympäri Suomen. Sinulla on siis yhteisön tuki takanasi.

Mille toimialalle Priole -työkalu on suunnattu ja soveltuuko se pk-yritykselle?

Priole -työkalu on suunniteltu niin, että se ei ole kytketty mihinkään tiettyyn toimialaan. Toimintamalli perustuu niihin keskeisiin kysymyksiin ja ongelmiin, jotka ovat läsnä kaikilla toimialoilla. Priole -työkalua on hyödyntäneet niin pk-yritykset kuin myös julkisen sektorin toimijat.

Onko Priole -työkalussa kyse yritysten ja organisaatioiden konsultoinnista?

Priole -työkalu ei ole perinteistä konsultointia. Konsultoinnissa asiantuntija kertoo tai ehdottaa miten asioita pitäisi tehdä tai miten niiden pitäisi olla. Priole-työkalun ydin on tiivistää yrityksen, sen asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien edustajien näkemys osallistavalla ja tehokkaalla tavalla. Keskeistä työskentelyssä on osallistava työpajatyöskentely, tulosten tiivistäminen sekä päätöksenteon tukeminen.