top of page
jtt_audit_oy_priole.png

JTT Audit Oy on Pohjois-Karjalainen tilintarkastusyhteisö ja alueellisesti suurin itsenäinen toimija. Yhtiö tarjoaa laaja-alaisia ja laadukkaita tilintarkastus- ja yritysjärjestelypalveluita omilla kasvoillaan. JTT:llä on yli 30 vuoden kokemus yrittäjälähtöisistä tilintarkastuspalveluista.

Yhteistyön taustaa

Tulevaisuuteen ja kasvuun vahvasti orientoitunut JTT Audit Oy halusi kirkastaa toimintaympäristönsä tulevaisuuden näkymiä koko organisaation voimin. Yhtiö oli toteuttanut tulevaisuusajattelua johtoryhmän voimin jo aiemmin, mutta halusi saada kaikkien asiantuntijoidensa äänen kuuluviin PRIOLEn avulla.

Täysin digitaalisesti toteutetut PRIOLE-työpajat auttoivat JTT:tä valmistautumaan yhdessä tilintarkastuksen toimintaympäristön tulevaisuuteen. Priolen fasilitaattori mahdollisti jäsennellyn ja tehokkaan toteutuksen, jossa kaikkien ajatukset tulivat kuulluksi tasapuolisesti.

Digitaalista ja vaivatonta työskentelyä koko työyhteisön voimin

”PRIOLE mahdollisti jäsennellyn ja tehokkaan tulevaisuuteen tutustumisen koko työyhteisömme voimin. Oli hienoa huomata, kuinka paljon porukastamme löytyy innostusta tulevaisuutta kohtaan! Erityiskiitos menetelmän johdonmukaisuudelle sekä digitaaliselle toteutukselle, mikä teki työpajoista vaivattomia.”

- Antti Pekkarinen,

Osakas, JTT Audit Oy

040 701 6640

antti.pekkarinen@jtt.fi

_MG_5153_muok2.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Suomen Kiinteistöliitto ry 

bottom of page