top of page
Suomen-Kiinteistoliitto-ry-PRIOLE.png

Suomen Kiinteistöliitto ry on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntija sekä alan johtava vaikuttaja. Kiinteistöliittoon kuuluu asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiötä, asuinvuokratalojen omistajia sekä vuokranantajia. Liitto tekee myös aktiivisesti monipuolista tutkimus- ja kehitystyötä.

Yhteistyön taustaa

Kiinteistöliitto kiinnostui PRIOLE-strategiamenetelmässä erityisesti sen mahdollisuudesta osallistaa organisaation eri osastoja. Erityisen tärkeäksi koettiin toimintaympäristön tulevaisuuden tarkastelu sekä Kiinteistöliiton että jäsenyhdistysten ja näiden jäsenten näkökulmasta.

Kaksi Tulevaisuus™-työpajaa sekä Mahdollisuudet™-työpaja auttoivat Kiinteistöliittoa kirkastamaan toimintaympäristön tulevaisuutta. Tulevaisuuden tarkastelu oman toiminnan ulkopuolelta ja useammasta näkökulmasta toi mielenrauhan strategian tulevaisuuskestävyydestä.

Strategian tulevaisuuskestävyys vahvistui

”Ympäri Suomen toimivien jäsenyhdistystemme toiminnanjohtajien osallistaminen tulevaisuustarkasteluun toi mukanaan tärkeitä ja uudenlaisia huomioita tulevaisuudesta. Ulkopuolinen fasilitaattori teki ison porukan työskentelystä vaivatonta mutta tehokasta. PRIOLE-menetelmä auttoi meitä vahvistamaan strategiamme tulevaisuuskestävyyttä entisestään!”

- Harri Hiltunen,

Toimitusjohtaja

Suomen Kiinteistöliitto ry

PRIOLE Tulevaisuus™

Tarve.png
_MG_5153_muok2.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Eläkeliitto ry

bottom of page