top of page
ko-rak priole.png

Ko-Rak Palvelut Oy on rento ja joustava joensuulainen rakentamisen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut rakenne- ja elementtisuunnitteluun. Yhtiö suunnittelee kestäviä rakenteita useista materiaaleista, erilaisiin käyttökohteisiin sekä monenlaisiin tarpeisiin.

Yhteistyön taustaa

Ko-Rak oli tunnistanut arjen toiminnassaan useita erilaisia projekti- ja kehitysideoita. Idea- ja tietopaljouden keskellä haasteeksi muodostui toimintaympäristön tulevaisuuden kannalta merkityksellisimpien toimenpiteiden priorisointi. 

Kehityshaluinen yhtiö toteutti neljä PRIOLE-moduulia tiiviillä aikataululla osallistaen tulevaisuusajatteluun omaa henkilöstöään. Lopputulemana yhtiö pystyi muodostamaan kuusi keskeisintä strategista painopistettä, joita lähdetään aktiivisesti edistämään osaksi arkea.

Konkreettiset kehitysprojektit tulevaisuuden muutoksiin

”Haluamme olla jatkuvasti hereillä ja mukana kehityksessä, jotta voimme varmistaa kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. PRIOLE osoittautui tarpeisiimme sopivaksi, todella kompaktiksi menetelmäksi. Saimme haluamaamme selkeyttä toimintaympäristömme tulevaisuudesta sekä siihen sidotut konkreettiset kehitysprojektit.”

- Jaakko Laamanen,

Yrittäjä, Ko-Rak Palvelut Oy

050 388 8010

jaakko.laamanen@korak.fi

_MG_5153_muok2.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kiilax Oy

bottom of page