top of page
naantalin-seurakuntayhtyma-priole.png

Naantalin seurakuntayhtymän tehtävänä on huolehtia sen jäsenseurakuntien puolesta kiinteistöjen ja muun omaisuuden hoidosta, hautaustoimesta, yhteisestä viestinnästä, tietohallinnosta sekä talous- ja henkilöstöhallinnosta. Seurakuntayhtymän muodostavat Merimaskun, Naantalin ja Rymättylän seurakunnat.

Yhteistyön taustaa

Yhtenä Naantalin seurakuntayhtymän uuden valtuuston tehtävänä oli rakentaa seurakuntayhtymän strategia. Seurakuntayhtymä halusi löytää strategiasuunnittelun taustalle tehokkaan prosessin, jonka tuli olla käytännöllinen, konkreettinen ja ymmärrettävä.

Seurakuntayhtymä näki PRIOLEn uudenlaisena tapana suunnitella tulevaa. PRIOLE ja sen ulkopuolinen fasilitaattori laajensivat strategiatyön näkökulmaa aidosti oman kuplan ulkopuolelle toimintaympäristön megatrendejä tutkailemalla.

Konkreettisiin strategisiin painopistealueisiin

”PRIOLE on todella selkeä prosessi strategian kirkastamiseen! Pääsimme ajattelemaan toimintaympäristöämme laajemmin, myös kirkon ulkopuolelle. Työskentely oli erittäin tehokasta, kun lopputuloksena isosta massasta dataa tiivistyi lopulta konkreettiset strategiset painopistealueet.”

- Tuija Lankinen,

Talousjohtaja, Naantalin seurakuntayhtymä

040 130 8358

tuija.lankinen@evl.fi

_MG_5153_muok2.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Suomen Kiinteistöliitto ry

bottom of page