top of page
lataus.jpeg

Nurmeksen seurakunta toteuttaa monipuolista kristillistä toimintaa Nurmeksen ja Valtimon alueella Pohjois-Karjalassa. Seurakunta palvelee kaikkia ihmisiä jokaisessa elämänvaiheessa kristillisen arvopohjan mukaisesti.

Yhteistyön taustaa

Nurmeksen seurakunnan aiempi strategia oli vuodelta 2019 ja siihen kaivattiin merkittäviä uudistuksia. Tavoitteena oli tiivistää ja selkeyttää strategia, joka oikeasti ohjaa toimintaa. Lisäksi oman organisaation laaja osallistaminen strategiaprosessiin nähtiin erityisen tärkeänä elementtinä.

Johtoryhmä ja valtuusto vakuuttuivat PRIOLE menetelmän osallistavuudesta ja menetelmän suoraviivaisuudesta. PRIOLEn selkeä modulaarinen rakenne teki myös ostamisesta helppoa, koska asiakkaalla oli selkeä ymmärrys mitä mistäkin moduulista syntyy lopputuloksena.

Nurmeksen seurakunnalle toteutettiin PRIOLE Tulevaisuus™, Mahdollisuudet™ ja Priorisointi™ -työpajat sekä aukikirjoitettiin strategialuonnos.

Tehokas prosessi antoi tilaa keskustelulle ja luovuudelle

”Oli hienoa huomata kuinka meidän porukka innostui keskustelemaan tulevaisuudesta. Uskalsimme irrottautua hetkeksi arjen haasteista. Tehokas prosessi antoi tilaa keskustelulle ja luovuudelle. Saavutimme tavoitteemme osallistaa koko organisaatiomme suunnitteluun. Lopputuloksena saimme raikkaan ja selkeän strategian.”

- Markus Kontiainen,

Kirkkoherra

Nurmeksen seurakunta

Kaipaatko tukea suurten paatosten tekoon.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Naantalin seurakuntayhtymä

bottom of page