top of page

Porokylän Leipomo Oy

Porokylan-leipomo-logo.png

Porokylän Leipomo on Pohjois-Karjalainen perheyritys, joka leipoo elämyksiä. Heidän päätuotteita ovat ruisleivät sekä gluteenittomat leipomotuotteet. Yrityksen leipomot sijaitsevat Pohjois-Karjalassa, Nurmeksen ja Lieksan kaupungeissa. Leipomo työllistää 140 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 19.7 miljoonaa euroa.

Yhteistyön taustaa

Porokylän leipomo hyödynsi PRIOLE Tulevaisuus™-työpajaa yrityksensä strategiaprosessissa.

 

Osallistavaan työpajaan osallistui yrityksen johdon lisäksi yrityksen työntekijöitä, sekä eri sidosryhmien jäseniä ja yhteistyökumppaneita. Työpajaan osallistuneiden laajan paletin ansiosta saatiin esille erilaisia näkökulmia tulevaisuuden kirkastamisen avuksi.

 

Työntekijöiden osallistamisen ansiosta yrityksen strategiatyöhön saatiin laajasti monipuolisia näkemyksiä, jotka auttoivat tunnistamaan tulevaisuuden muutoksia, luoden vahvan pohjan yrityksen omalle strategialle.

Aiempaa osallistavampi strategiamenetelmä

”Työntekijöiden osallistaminen strategiaprosessiin nousi erittäin tärkeäksi osaksi PRIOLE -työpajassa. Olen aiemminkin sanonut, että huonoimmat päätökset on tehty silloin kun henkilökuntaa ei ole kuunneltu”

- Erik Kärki

Porokylän Leipomo Oy, toimitusjohtaja

Area-koti Oy: Text
Talouden uudet mittarit.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taimistoviljelijät ry

bottom of page