top of page
suomen diakoniaopisto.png

Suomen Diakoniaopisto on yksityinen ammatillinen oppilaitos. Vuosittain opistossa opiskelee noin 4000 opiskelijaa. Sen henkilöstöön kuuluu 260 ammattilaista, joista valtaosa työskentelee opetuksen ja ohjauksen parissa. Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa.

Yhteistyön taustaa

Suomen Diakoniaopisto pyrkii kehittymään muutoksiin sopeutujasta kohti proaktiivisempaa muutosten tekijää. Yksi osa tulevaisuuteen valmistautumista oli laajakatseinen ja osallistava PRIOLE Heikot Signaalit™ -moduuli.

 

Moduuli ohjasi organisaatiota pois omasta kuplastaan altistaen henkilöstöä  uusille asioille, medioille, ihmisille ja tapahtumille. Siksi heikkojen signaalien kerääminen johti tavallaan jatkuvaan skenaariotyöhön, mikä osoittautui valtavaksi avuksi strategian toteuttamisessa ja ennakoinnissa.

Muutosvalmiutta ja yhteenkuuluvuutta

”Heikot Signaalit –moduulin kautta tekemämme tulevaisuuden tarkastelu auttoi kasvattamaan opistomme, mutta myös yksilöidemme resilienssiä. Seuraavaksi tavoitteena on osallistaa myös opiskelijoitamme heikkojen signaalien keräämisessä. Oli mukava huomata kuinka yhdessä työskentely lisäsi muutosvalmiuden ohella organisaatiomme yhteenkuuluvuutta!”

- Juha-Petri Niiranen,

Rehtori

Suomen Diakoniaopisto SDO Oy

PRIOLE Heikot Signaalit™

PRIOLE Heikot Signaalit.png
Kaipaatko tukea suurten paatosten tekoon.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taimistoviljelijät ry

bottom of page