IMG_5002_muok.jpg

Priole - Tarve™

Puhtaaksikirjoitetut skenaariot toimialasi tulevaisuudesta.

Maailma on muutossignaaleja täynnä, ja olennaista on tunnistaa niistä merkityksellisimmät
Tarve-vaiheessa tarkastelemme toimialasi tulevaisuutta yleisesti tunnistettujen muutostrendien avulla. Työpajaan on mahdollista kutsua mukaan myös organisaation ulkopuolisia jäseniä, kuten asiakkaan asiakkaita, asiantuntijoita, tai toimittajia, jolloin lopputuloksena on kattava ja monipuolinen näkemys toimialasi tulevaisuudesta. Ryhmätyöskentelymenetelmämme takaavat, että kaikkien työpajaan osallistuvien mielipiteet tulevat huomioiduiksi tasapuolisesti, jolloin myös tulokset ovat parhaat mahdolliset.

 

Hyötysi

Priole - Tarve on oikea työkalu, kun haluat jäsentää tulevaa uudella menetelmällä ja tehokkaasti. Ei jaarittelua itsestään selvyyksistä, vaan täyttä asiaa.

Katso maailmaa kuplan ulkopuolelta

Tarve -moduulissa osallistetaan pohdintaan mukaan johto, työntekijät, asiakkaat, toimittajat, asiantuntijat ja kaikki ne, joilla on näkemystä mihin toimialasi muuttuu. Saat taatusti näkemyksiä, jotka eivät olisi tulleet mieleesi. Näin on tapahtunut joka kerta!

Ei itsestään selvyyksiä

Maailmassa on muitakin muutovoimia kuin digitalisaatio, tekoäly ja globaalisaatio. Täysin uniikit Priole-trendikorttimme takaavat, että maailmaa katsotaan hyvin monesta eri näkökulmasta. Jalostamme ja äänestämme suuresta joukosta uudenlaisia näkemyksiä juuri ne merkityksellisimmät.

Punainen lanka kehitystyölle

Mitä on organisaation kehittäminen ilman sitä kuuluista punaista lankaa? Säntäilyä? Priole - Tarve moduulin avulla hahmotetaan se maailmankuva, jotka kohti on syytä pyrkiä. Teetpä sitte mitä päätöksiä tai työtä tahansa, tulisi sen ajaa kohti päämäärää, johon maailma matkaa. Tämän kirkastamme yhdessä nyt eikä viidestoista päivä!

 

Priole - Tarve prosessi

 
 

Alasintie 3, 80130 Joensuu

Tietosuojaseloste

  • Google Places
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

©2020 by Easteam Oy.