_MG_5161_muok.jpg

Priole - Tuki™

Muutoksen toteuttamisen seuranta ja tuki

Pidämme huolen, että muutos tapahtuu.

Tuki-vaiheessa keskitymme projektisuunnitelmien toteuttamiseen. Seuraamme muutoksen etenemistä Priocta-muutosjohtamisen työkalun avulla, jolloin käytössämme on aitoa tietoa pelkän tuntuman sijaan. Organisaation muutos kohti määriteltyjä päämääriä on pitkäjänteinen prosessi, joka pitää sisällään vielä monta reagoitavaa tilannetta. Siksi haluamme olla auttamassa ja tukemassa muutosta, jotta lopputulos saavutetaan varmasti. Tuomme reagoitaviin tilanteisiin toimintamalleja ja ratkaisuehdotuksia, joiden avulla muutos ei pysähdy.

 

Hyötysi

Isot muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä. Yleensä tarvitaan rutkasti sitkeyttä. Me emme jätä yksin, vaan autamme pääsemään tavoitteeseen.

Jatkuvan mukanaolon malli

Hajanaiset ja irralliset pysähtymiset muutoksen tarkasteluun ei toimi. Tiedämme sen kokemuksesta. Olemme siis luoneet malli, jossa kuljemme auttamassa mukana muutoksen polulla.

Sitä saat, mitä mittaat?

Luotatpa sitten muutosmittareiden seuraamisen meille tai teetpä sen yksin, pelkkä seuraaminen ei riitä tehokkaassa muutoksessa. Kun huomataan jotain poikkeavaa, niin toimenpiteitäkin pitää kehittää ja tehdä. Autamme tässä.